Στην εντατική και μετά το δεύτερο χειρουργείο ο ποδοσφαιριστής του Α. Ο. Τυμπακίου  Στάθης Καραταράκης

1937

Τον δικό του αγώνα δίνει ο 29χρονος ποδοσφαιριστής του Α. Ο. Τυμπακίου Στάθης Καραταράκης που τραυματίστηκε σοβαρά το μεσημέρι του Σαββάτου σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στην οδό Χριστομιχάλη Ξυλούρη!

Ο Στάθης συνεχίζει να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ και μετά το δεύτερο χειρουργείο που έγινε σήμερα.

Έχει χτυπήσει στο κεφάλι, ενώ φέρει κατάγματα στα άκρα.

Δίπλα του η οικογένεια του και οι συμπαίκτες του στον ΑΟΤ και στο Ρωμανό, την προηγούμενη ομάδα του.

Σε ανακοίνωσή του ο Α. Ο. Τυμπακίου αναφέρει: Το Δ.Σ, οι ποδοσφαιριστές και η τεχνική ηγεσία του ΑΟΤ στεκόμαστε στο πλευρό του Στάθη Καραταράκη στην περιπέτεια που περνάει. Όλοι μαζί ενώνουμε τις ευχές μας για γρήγορη ανάρρωση.

Επίσης ο Ρωμανός στην οποία αγωνιζόταν ο Στάθης από το Σεπτέμβρη έως τον Δεκέμβρη σημειώνει: Το Δ.Σ, η τεχνική ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές του Ρωμανού στέκονται στο πλευρό του ποδοσφαιριστή Στάθη Καραταράκη και του εύχονται γρήγορη ανάρρωση και να επιστρέψει δυνατός στην οικογένειά του και στους αγωνιστικούς χώρους.

Η Α. Ε. Μοιρών υπογραμμίζει: Σύσσωμη η αθλητική οικογένεια της Αθλητικής Ένωσης Μοιρών είναι στο πλευρό του ποδοσφαιριστή Στάθη Καραταράκη και εύχεται να γυρίσει ξανά δυνατός στα γήπεδα

Ο Α.Σ. Γόρτυς: Όλη η ποδοσφαιρική οικογένεια της Γόρτυνας ενώνει τις ευχές της και συμπαραστέκεται στον 29χρονο ποδοσφαιριστή του Τυμπακίου Στ. Καραταράκη και στην οικογένειά του.
Είμαστε σίγουροι ότι στο μεγαλύτερο αγώνα που έχει δώσει μέχρι σήμερα ο Στάθης θα βγει και πάλι νικητής και θα επιστρέψει γερός και δυνατός στην οικογενειακά του και στα γήπεδα.

Η Π.Α.Σ ΜΙΝΩΙΚΗ: Το Δ.Σ της οι ποδοσφαιριστές ο προπονητής και όλοι οι φίλοι της ομάδος εκφράζουν από καρδιάς την αμέριστη συμπαράσταση τους στον Στάθη Καραταρακη και στην οικογένεια του και ευχόμαστε να είναι ένας μικρός εφιάλτης αυτό που περνά και πολύ σύντομα να είναι και πάλι κοντά στην οικογένεια του και στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της πόλης μας που τόσο πολύ αγαπήσει. Πάντα ήσουν δυνατός και θα βγεις νικητής Στάθη.