Υποψήφιος με το συνδυασμό του Δημάρχου Φαιστού Γρηγόρη Νικολιδάκη ο Γιώργος Ντισπυράκης

1451

Άλλο ένα νέο μέλος καλωσορίζει στο πλευρό του ο Υποψήφιος Δήμαρχος Φαιστού κ. Γρηγόρης Νικολιδάκης .

Πρόκειται για τον κ. Γιώργο Ντισπυράκη, έναν νέο άνθρωπο, με ήθος, δραστήριο, δημιουργικό, καλλιεργημένο και με παιδεία.

Ο κ Ντισπυράκης, τιμάει με την υποψηφιότητα του την παράταξη μας, «Τολμάμε Μαζί», γιατί ο τόπος μας έχει ανάγκη από ενεργούς πολίτες να συνεισφέρουν με την φρεσκάδα και την αγωνιστικότητα τους τονίζει ο κ. Γρηγόρης Νικολιδάκης

Ο κ. Γιώργος Ντισπυράκης του Βενιζέλου, με καταγωγή από τις Καμάρες, έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στο Τυμπάκι αλλά τα τελευταία χρόνια κατοικεί στις Μοίρες όπου είναι  παντρεμένος με την κ. Ολγαλένα Κων. Ρηγάκη και είναι πατέρας δύο παιδιών.

Είναι πτυχιούχος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων της σχολής του Mediterranean College, πιστοποιημένο μέλος του Mensa International Group από το 2017 και στο Διοικητικό Συμβούλιο της Αθλητικής Ένωσης Μοιρών από το 2019.

Εργασιακά έχει υπηρετήσει σε διάφορες θέσεις ως διοικητικός υπάλληλος σε επιχειρήσεις εξαγωγής τροφίμων, τράπεζες, Τελωνείο Ηρακλείου κ.α.  ενώ τα τελευταία 10 χρόνια η κύρια ενασχόληση του είναι  σε επιχείρηση μεταποίησης και εξαγωγής ελαιολάδου.

Θέλω να διασφαλίσω ότι οι φωνές όλων θα ακουστούν

«Αποφάσισα να δραστηριοποιηθώ ενεργά στις επικείμενες Δημοτικές εκλογές καθώς η καθημερινή επαφή με τους συντοπίτες μου αλλά και η επιθυμία για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο του Δήμου Φαιστού αποτελεί το μοναδικό κίνητρο για να είμαι υποψήφιος με την παράταξη του κ. Γρηγόρη Νικολιδάκη, ενός ανθρώπου με πραγματικό όραμα, θέληση και ικανότητα! Είμαι σε θέση να μπορώ να σταθώ δίπλα στον πολίτη και να προσπαθήσουμε μαζί για την ανάπτυξη, και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής όλου του Δήμου. Θέλω να διασφαλίσω ότι οι φωνές όλων θα ακουστούν, και θα εργαστώ από κοινού με τους υπόλοιπους συμβούλους για την υλοποίηση πολιτικών που θα μας οδηγήσουν προς μια κοινότητα πιο ενωμένη, πιο ανεπτυγμένη και πιο ανθρώπινη.

Ζητώ τη στήριξή σας καθώς η εμπιστοσύνη και η ψήφος στο πρόσωπό μου θα έχει αντίκρισμα στην σκληρή δουλειά με εντιμότητα απέναντι στα προβλήματα του τόπου. Μαζί, μπορούμε να δημιουργήσουμε μια καλύτερη κοινωνία για όλους μας. Τολμάμε Μαζί με όλο και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και σιγουριά για το Δήμο μας»!

 

RemasterDirector_V0