Τραυματίστηκε σε τροχαίο Αστυνομικός

275

Ευχαριστίες προς το ΕΚΑΒ και στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων ο Άγιος Γεώργιος, που βοήθησαν τον Πρόεδρο της  Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Χανίων Νικόλαο Ξενουδάκη, που τραυματίστηκε σε τροχαίο.

Σε ανάρτησή του ο κ. Σταμάτιος Καλογεράκης αναφέρει:

ΜΕΤΑΦΈΡΩ τις ευχαριστίες και την ΕΥΓΝΩΜΟΣΎΝΗ του Προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Χανίων ΞΑΝΘΟΥΔΆΚΗ Νικολάου συνέπεια τροχαίου ατυχήματος που είχε σήμερα (χθες) Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020 και ώρα 12η μεσημβρινή.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ το προσωπικό του ΕΚΑΒ που με ταχύτητα τον μετέφεραν στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων ο Άγιος Γεώργιος το ιατρικό, νοσηλευτικό προσωπικό μαζί και τους επιμελητές/διευθυντές που προσέτρεξαν άμεσα στο πλευρό του τον κ.ΠΑΠΑΔΑΚΗ Χαρίτων διευθυντή Ω.Ρ.Λ. που του προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες και όλες τις ιατρικές κατά ειδικότητα προβλεπόμενες υπηρεσίες τους ορθοπεδικές, παθολογικές, κάθε είδους εξετάσεις κ.τ.λ.

Ευχαριστεί τους συναδέλφους του του τμήματος Τροχαίας Χανίων που επιλήφθηκαν του περιστατικού άμεσα και χωρίς χρονοτριβή.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΊ επίσης τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Μιχαήλ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ επίσης τον Αντιστράτηγο Νοτίου Ελλάδος ΛΑΓΟΥΔΑΚΗ Κ. και τον Γενικό Αστυνομικό Περιφερειακό Διευθυντή Κρήτης Υποστράτηγο ΡΟΥΤΖΑΚΗ Α. καθώς και τον Ταξίαρχο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων ΛΥΜΠΙΝΑΚΗ Γ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΊ επίσης όλους τους συναδέλφους του Αστυνομικούς της ΔΙΕΎΘΥΝΣΗΣ Αστυνομίας Χανίων που προσέτρεξαν και ΠΡΟΣΠΆΘΗΣΑΝ να μάθουν νέα της υγείας του με κάθε τρόπο.

ΠΡΌΕΔΡΕ να σου ευχηθώ και εγώ ταχεία ανάρρωση, ΣΙΔΕΡΈΝΙΟΣ πάλι γρήγορα, να γυρίσεις αστραπιαία κοντά μας τόσο στα καθήκοντά σου όσο και σε αυτούς που σε ΑΓΑΠΟΎΝ.