Το περίπτερο των Πλαστικών Κρήτης στη Γεωργική Έκθεση Μεσαράς

1041

Μια Εταιρεία με μεγάλο κύρος στη Μεσαρά και όχι μόνο είναι τα Πλαστικά Κρήτης.

Μια Εταιρία που βρίσκεται δίπλα στον αγρότη σχεδόν μισό αιώνα, στηρίζοντας τις επιλογές του τόσο στο θερμοκήπιο, όσο και στις υπό κάλυψη καλλιέργειες…

Η ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ, ιδρύθηκε το 1970 στο Ηράκλειο Κρήτης. Αποτελεί ένα από τους μεγαλύτερους παραγωγούς πλαστικών προϊόντων στη χώρα μας, με ισχυρό εξαγωγικό προσανατολισμό και διεθνοποίηση των δραστηριοτήτων της. Το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής της εξάγεται σε περισσότερες από 60 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο, ενώ ταυτόχρονα η εταιρία διατηρεί θυγατρικές εταιρίες και παραγωγικές εγκαταστάσεις σε έξι χώρες του εξωτερικού, στη Γαλλία, τη Ρουμανία, την Πολωνία, τη Ρωσία, την Τουρκία και την Κίνα. Από το 1999 η εταιρία είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών.

Ειδικεύεται στην παραγωγή των εξής προϊόντων:

KRITILEN® masterbatches (πρώτες ύλες για τη βιομηχανία πλαστικών)

KRITIFIL® πλαστικά φύλλα για αγροτικές εφαρμογές

KRITIFLEX® γεωμεμβράνες

KRITISOL® σωλήνες πολυαιθυλενίου

KRITISAN® ανακυκλωμένα πλαστικά

KRITIRES® ενέργεια από ανανεώσιμες πηγές

Τα προϊόντα της εταιρίας απευθύνονται στη βιομηχανία πλαστικών ως πρώτες ύλες, στον αγροτικό τομέα καθώς και σε έργα διαχείρισης των υδάτινων πόρων και προστασίας του περιβάλλοντος.

Η ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ έχει εγκαταστήσει στην ανατολική Κρήτη Αιολικό Πάρκο ισχύος 12 MW και φωτοβολταϊκούς σταθμούς ισχύος 340 KWγια την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας. Εκτός από την οικολογική σημασία και τη συμβολή στην τοπική οικονομία, οι μονάδες αυτές διασφαλίζουν, μακροπρόθεσμα, το ανταγωνιστικότερο κόστος ενέργειας για την επιχείρηση.

Στη Γεωργική Έκθεση Μεσαρά η Πλαστικά Κρήτης διαθέτει δικό της περίπτερο με έμπειρο προσωπικό το οποίο μπορεί να σας ενημερώσει για όλα τα νέα προϊόντα της εταιρείας…

Επισκεφτείτε το…