Το «ευχαριστώ» του Δημάρχου Χερσονήσου στον Λ. Αυγενάκη για τα αθλητικά έργα

99

Σε μακροσκελή ανάρτησή του, ο Δήμαρχος Χερσονήσου κ. Γ. Σέγκος ευχαριστεί τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη για τη συνεργασία τους με στόχο την αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρει:

Προτεραιότητα της Δημοτικής μας αρχής είναι η αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών. Μένουμε λοιπόν πιστοί στη δέσμευσή μας για αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων σε όλες τις περιοχές του δήμου.

Στο πλαίσιο αυτό, και σε συνεργασία με το Υπουργείο Αθλητισμού και τον Λευτέρη Αυγενάκη εντάσσεται στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και με ποσό 2.000.000 €, η μελέτη και κατασκευή ενός Κλειστού Γυμναστηρίου πλησίον του γηπέδου ποδοσφαίρου των Μαλίων, όπου θα φιλοξενηθούν εκδηλώσεις μπάσκετ, βόλεϊ, χάντμπολ κ.α.

Η ανωτέρω ενέργεια ακολουθεί την ένταξη στο πρόγραμμα “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ” της κατασκευής του γηπέδου 5 * 5 στο Σγουροκεφάλι της Δημοτικής ενότητας Επισκοπής.

Και συνεχίζουμε το επόμενο διάστημα με στόχο την αναβάθμιση αθλητικών υποδομών σε όλες τις δημοτικές ενότητες με πρόγραμμα και σχεδιασμό. Τόσο στη Δημοτική ενότητα Χερσονήσου όσο και στη δημοτική ενότητα Γουβών. Βασική επιδίωξη είναι η εξίσου και ισότιμη πρόσβαση στην άθληση των δημοτών μας αλλά και η διεκδίκηση μεγάλης εμβέλειας αθλητικών διοργανώσεων πλέον στον τόπο μας, όπως αρμόζει στην παγκόσμια δημοφιλία του.

Ευχαριστώ τον Υφυπουργό Αθλητισμού και συντοπίτη μας Λευτέρη Αυγενάκη τον οποίο και συγχαίρω για την εκ νέου τοποθέτησή του στην θέση που ήδη επαξίως κατέχει, για την έως τώρα δυναμική και αποτελεσματική μας συνεργασία και εκτιμώ πως αυτή θα συνεχιστεί στο διηνεκές, μετά και από την ανανέωση της εμπιστοσύνης του Πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη στο πρόσωπό του, κατά τον πρόσφατο ανασχηματισμό.