Θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου της αγαπητής αναισθησιολόγου Σεβαστής Χατζηκώστα που έφυγε πρόωρα από τη ζωή σε ηλικία 52 ετών.
Η Σεβαστή Χατζηκώστα υπηρετούσε στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Χανίων, ενώ είχε υπηρετήσει και στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου. Υπήρξε ιδιαίτερα αγαπητή στους συναδέλφους της και την επιστημονική κοινότητα, καθώς και στην τοπική κοινωνία.
Αφήνει πίσω της ένα δυσαναπλήρωτο κενό για τους οικείους της και τον μόλις 12 ετών γιό της.
Το τελευταίο αντίο στην αγαπητή αναισθησιολόγο θα πουν συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι το Σάββατο 25 Μαΐου από τον Ιερό Ναό Αγίου Λουκά.
Συγκινητικό ήταν το μήνυμα του υποδιοικητή της ΔΥΠΕ Κρήτης, Δημήτρη Αγαπίου, ο οποίος σε ανάρτησή του έγραψε:
“Σέβη μου το πολύ πρόωρο και τελευταίο ταξίδι της Ζωής σου, αποτελεί περίτρανο παράδειγμα ότι η Ζωή, δυστυχώς έχει στιγμές που είναι άδικη, δεν υπολογίζει ούτε ότι αφήνεις πίσω ένα παιδί.
Σε θυμάμαι από τα χρόνια που κάναμε Αγροτικό, πάντα με ενδιαφέρον για την γνώση και αστείρευτη την διάθεση για προσφορά σε ασθενείς αλλά και καλοπροαίρετη διάθεση για συνεργασία με όλους όσους από εμάς δούλευες μαζί. Μεγάλο θα είναι και το κενό που θα αφήσεις και στο Νοσοκομείο μας στα Χανιά που τόσα σου προσέφερε αλλά και τόσο αγάπησες και αποφάσισες να υπηρετήσεις.
Σεβαστή Χατζηκώστα Θα μείνεις για πάντα αποτυπωμένη στην μνήμη μου, με βαση την καλοσύνη του χαρακτήρα σου, όσο και το γεμάτο και ευδιάθετο χαμόγελο σου σε όλες τις συνθήκες.
Καλό ταξίδι θα πω, νιώθοντας παντελώς αδύναμος και με πόνο ψυχής. Λυπάμαι…
Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια σου”.
Πηγή: goodnet.gr