Στο 68% έφθασε η συμμετοχή των σχολείων α/θμιας εκπ/σης  της Μεσαράς στη χθεσινή απεργία…

138

Ενημέρωση: Γρηγόρης Γιαμαλάκης, Πρόεδρος Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π. Ε. Μεσαράς «ΦΑΙΣΤΟΣ»

Μεγάλη σε όγκο και δυναμικό παλμό η συγκέντρωση στο Ε.Κ.Η. καθώς και η πορεία χιλιάδων εργαζομένων στο Ηράκλειο, που απαιτούν την άμεση απόσυρση του αντεργατικού νομοσχεδίου.

Η συμμετοχή των συναδέλφων εκπαιδευτικών στην απεργιακή κινητοποίηση στη Μεσαρά άγγιξε το 68,05%!!! Κλειστά παρέμειναν πολλά Δημοτικά σχολεία και Νηπιαγωγεία στους Δήμους Φαιστού & Γόρτυνας, όπως: Αγίοι Δέκα, Πετροκεφάλι, 1ο Τυμπακίου, Καπαριανά, κ.ά.

Δώσαμε ξεκάθαρη, ηχηρή απάντηση στην Κυβέρνηση της Ν.Δ. και τον Υπουργό Εργασίας… Ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι την τελική ΝΙΚΗ!!! Ούτε βήμα πίσω!!!

Δυναμικό και ογκώδες το απεργιακό συλλαλητήριο ενάντια στο αντεργατικό νομοσχέδιο

Ενημέρωση: Σύλλογοι Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «Δ. Θεοτοκόπουλος» και «Φαιστός»

Πραγματοποιήθηκε χθες, Πέμπτη 10 Ιουνίου, ένα ογκώδες, μαζικό και γεμάτο παλμό απεργιακό συλλαλητήριο στο Ηράκλειο, όπως και σε όλες τις μεγάλες πόλεις, ενάντια στο αντεργατικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης της ΝΔ.

Ένα νομοσχέδιο που καταργεί τις πιο εμβληματικές και σημαντικές κατακτήσεις των εργαζομένων, όπως το ωράριο, τις συλλογικές συμβάσεις, την επιθεώρηση εργασίας και τα συνδικαλιστικά δικαιώματα.

Οι Σύλλογοι Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «Δ. Θεοτοκόπουλος» και «Φαιστός» συμμετείχαν δυναμικά στην 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση ΑΔΕΔΥ-ΓΣΕΕ κι έστειλαν μαζί με τους υπόλοιπους εργαζόμενους του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, ένα ηχηρό και ενωτικό μήνυμα πως αυτό το νομοσχέδιο-έκτρωμα ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ!