Στην ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ 70χρονος με κορονοϊό…

192

Άσχημη εξέλιξη είχε η πορεία της υγείας ενός 70χρονου άνδρα που νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες στην Μονάδα Covid-19 του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, καθώς είχε διαγνωστεί θετικός στον κορωνοϊό.
Η υγεία του επιδεινώθηκε δυστυχώς και κρίθηκε αναγκαία σήμερα η μεταφορά του στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στην Μονάδα Covid νοσηλεύεται με ηπιότερα συμπτώματα και η 69χρονη σύζυγός του.
Το ζευγάρι περιλαμβάνεται στα πιο πρόσφατα κρούσματα κορωνοϊού στην Κρήτη, που σύμφωνα με τα μέχρι τώρα επίσημα στοιχεία του ΕΟΔΥ αριθμεί συνολικά 58 επιβεβαιωμένα κρούσματα.
Στο μεταξύ, αρνητικά ήταν τα αποτελέσματα των ελέγχων για κορωνοϊό, που πραγματοποιήθηκαν στους εργαζομένους του τμήματος Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Χανίων, οι οποίοι είχαν υποβληθεί σε διαγνωστικούς ελέγχους προκειμένου να διαπιστωθεί η υγεία τους και να προληφθεί η μετάδοση του ιού, μετά την γνωστοποίηση ότι μια 29χρονη εργαζόμενη εκεί είχε βρεθεί θετική στον ιό.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του δήμου, έπειτα από την απολύμανση όλων των χώρων του Δημαρχείου σύμφωνα με τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα για την διαχείριση των κρουσμάτων Covid-19, οι Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Χανίων θα υποδέχονται κανονικά το κοινό από αύριο, 05 Αυγούστου.

Πηγή: cretalive.gr