Στην Κ19 του Εργοτέλη ο Νικήτης Σφακιανάκης της Αγίας Βαρβάρας

1140

Ενημέρωση από τον Εργοτέλη:

Πιστοί στον προγραμματισμό και την φιλοσοφία της η ΠΑΕ Εργοτέλης προχώρησε σε μια νέα μεταγραφική προσθήκη στο ρόστερ της Κ19.

Ο λόγος για τον Νικήτα Σφακιανάκη ο οποίος είχε μπει στο μικροσκόπιο των ανθρώπων της ομάδος μας όπου πλέον και επίσημα έχει ενταχτεί στο έμψυχο δυναμικό της ομάδος μας.

Ο 17χρονος (γεννηθείς 2002) που αγωνίζεται στην αριστερή γραμμή ως μπακ – χαφ ξεκίνησε από την Ακαδημία της Αγ. Βαρβάρας ενώ τα δυο τελευταία χρόνια είχε προωθηθεί στην πρώτη ομάδα έχοντας μάλιστα αρκετές συμμετοχές.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής ιδιαίτερα χαρούμενος για το νέο βήμα στην ποδοσφαιρική του καριέρα επεσήμανε: «Ευχαριστώ τους ανθρώπους του Εργοτέλη για την πίστη που δείχνουν στις δυνατότητες μου. Θα δουλέψω σκληρά και εύχομαι να τους δικαιώσω»

Η ΠΑΕ Εργοτέλης από την πλευρά της θέλησε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους του συλλόγου της Αγ. Βαρβάρας για την άψογη συνεργασία αλλά και την εμπιστοσύνη που έδειξαν στην ομάδα μας.

Τέλος να σημειώσουμε ότι ανάλογες μεταγραφικές κινήσεις για την ενίσχυση της Κ19 θα γίνουν και μέσα στις επόμενες ημέρες με παίκτες οι οποίοι κατά την διάρκεια της αγωνιστικής σεζόν που ολοκληρώθηκε βρέθηκαν υπό «στενή παρακολούθηση» από τους  ανθρώπους της ομάδος μας.