Στη Γαύδο η Κινητή Οδοντιατρική Μονάδας της Περιφέρεια Κρήτης

45

Κείμενο – Φωτογραφίες: Έφη Γεωργακά

Η δράση της Κινητής Οδοντιατρικής Μονάδας της Περιφέρεια Κρήτης, ολοκληρώθηκε σήμερα με μεγάλη επιτυχία!

Από τις 27 Ιουλίου έως και χτες το απόγευμα 4 Αυγούστου, πραγματοποιήθηκαν 85 οδοντιατρικές θεραπείες, (σφραγίσματα – εξαγωγές – αποστήματα) σε 65 άτομα του νησιού.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε πάρα πολύ τον κύριο Παπαδακης Γιώργος, οδοντίατρο από την Χερσόνησο Ηρακλείου, ο οποίος επισκέφθηκε για ακόμα μια φορά, εθελοντικά τη Γαύδο και πρόσφερε τις ιατρικές του υπηρεσίες.

Την Περιφέρεια Κρήτης, που πάντα στηρίζει τη Γαύδο έμπρακτα, τον κύριο Μανώλης Λουμπούνης και την κυρία Κατερίνα Βολιτάκη οι οποίοι φρόντισαν για όλα τα διαδικαστικά, ώστε να καταφέρει να πραγματοποιηθεί αυτή η σημαντική δράση, τον αντιπεριφερειάρχη κύριο George Pitsoulis που με μεγάλη αγάπη και ενδιαφέρον είναι δίπλα μας συνεχώς, όλους τους κατοίκους της Γαύδου, που έδειξαν μεγάλη συμπάθεια και φιλοξενία στον εθελοντή οδοντίατρο, τον κάτοικο Γιούρα Μπαιμπουρντίδη, ο οποίος φιλοξένησε στο σπίτι του το γιατρό, και τον ΔΗΜΟΣ Γαύδου για την φιλοξενία που πρόσφερε.

Η αγάπη πρέπει να αποδεικνύεται με πράξεις κι αυτό πραγματοποιήθηκε για ακόμα μια φορά μέσα από μια καλή συνεργασία όλων των παραπάνω, προς όφελος της ακριτικής Γαύδου.

Στον κάθε τόπο η υγεία και η παιδεία πρέπει να είναι προτεραιότητα.

Ευχαριστούμε πολύ!!!