Σημαντική διάκριση του συντοπίτη μας Μπαστάκη Ιωάννη ασφαλιστικό – επενδυτικό σύμβουλο Ζωής

918

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στον κ. Μπαστάκη για την ένταξή του στο MDRT και όχι μόνο!
Ο κ. Μπαστάκης από τον Ιανουάριου του 2023 είναι πλέον μέλος του αναγνωρισμένου οργανισμού MDRT-ASPIRANT MEMBER, καθιστώντας τον ένα από τους κορυφαίους επαγγελματίες στο χώρο της ασφάλισης.
Το MDRT αποτελεί έναν οργανισμό που συγκεντρώνει τους κορυφαίους επαγγελματίες από όλο τον κόσμο, αναγνωρίζοντας την αριστεία τους και τους συνδέει με στόχο την αδιάκοπη εξέλιξη τους.
Για να είναι κάποιος μέλος του MDRT, πρέπει να επιτύχει ένα συγκεκριμένο επίπεδο επίδοσης σε κάθε έτος, καθώς και να εξυπηρετεί τους πελάτες του με υψηλό επίπεδο γνώσεων, αυστηρή ηθική συμπεριφορά και γνώμονα τις ανάγκες που υπάρχουν.
Η συμμετοχή στο MDRT δείχνει την επαγγελματική αρτιότητα και την αφοσίωση των μελών στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στους πελάτες τους.
Στην Ελλάδα από τους 16.500 εγγεγραμένους ασφαλιστές στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο, ενεργά μέλη στο MDRT αριθμούν μόλις 52 επαγγελματίες.
Με την εμπειρία του στον χώρο της ασφάλισης, ο κ. Μπαστάκης έχει αποδείξει την ικανότητα του να προσφέρει, τις καλύτερες λύσεις στους πελάτες του.

Η εμπιστοσύνη και η εκτίμηση που απολαμβάνει στον χώρο που υπηρετεί,  είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς του και της αφοσίωσής του στην παροχή υψηλής ποιότητας συμβουλευτικής και υπηρεσιών που τον διαφοροποιούν.
Συγκεκριμένα, έχει την δυνατότητα μέσω πιστοποιημένης ειδικής εφαρμογής, στην οποία έχει επενδύσει και εξειδικευτεί, να αναλύει επιστημονικά τις ανάγκες σας και σύμφωνα με τα δεδομένα που υπάρχουν αλλά και την νομοθεσία που ισχύει, να εκδίδει μελέτη, που θα στηρίζεται αποκλειστικά στις ανάγκες και επιθυμίες του ιδιώτη ή της επιχείρησης!
Η εξειδίκευση του κ. Μπαστάκη και της ομάδας που τον πλαισιώνει, να εκδίδει προσωπική μελέτη για τον κάθε ενδιαφερόμενο, βασισμένη σε νόμους και έγκυρες πηγές που αφορούν τον καθένα σας ξεχωριστά, αποτελεί μια πολύτιμη υπηρεσία για εσάς που θέλετε  άμεση, επικαιροποιημένη και σωστή πληροφόρηση αλλά και υπεύθυνες και αποτελεσματικές λύσεις, ώστε να θωρακίσετε την οικονομική σας ευημερία.
Ο κ. Μπαστάκης είναι παράδειγμα υπεροχής και επιτυχίας στον χώρο της ασφάλισης και των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και είναι τιμή μας να τον έχουμε δίπλα μας.

Ο Μπαστάκης Ιωάννης είναι γεννημένος το 1988 κατοικεί και εργάζεται στις Μοίρες
Ηρακλείου Κρήτης με 13 χρόνια παρουσία στο χώρο ως ασφαλιστικός – επενδυτικός σύμβουλος. Διαθέτει πιστοποίηση Α’, πιστοποποιήση Δ’ (Πιστοποιητικό Επαγγελματικών Γνώσεων Επενδυτικών  Προϊόντων βασιζόμενων σε Ασφάλιση), καθώς και τα certificates I.R.M.A(Individual Risk Management Architect) & B.R.M.A (Business Risk Management Architect και είναι ιδιοκτήτης του γραφείου Ασφάλειες Μπαστάκης ΟΕ