Σασμός: Όλες οι εξελίξεις του δεύτερου κύκλου – Δίψα για εκδίκηση και ένας μεγάλος χωρισμός

452

Η μεγάλη ώρα της πρεμιέρας του δεύτερου κύκλου του «Σασμού» έφτασε. Σήμερα στις 21:00 οι αγαπημένοι ήρωες θα χαρίσουν θέαμα σε όλους όσους περίμεναν με ανυπομονησία να μάθουν τις ραγδαίες εξελίξεις.

Συλλήψεις, γάμοι, νέα πρόσωπα, χωρισμοί και μια βεντέτα δίχως τέλος είναι κάποιες από τις δράσεις που περιμένουμε να δούμε από σήμερα και καθημερινά στις οθόνες μας.

Με ένα μικρό απόσπασμα από το πρώτο επεισόδιο βλέπουμε τον Μαθιό να ανακρίνεται στο γραφείο του Αντώνη Φραγκιαδάκη για τη δολοφονία του ξαδέρφου του Άγγελου Βρουλάκη, τον οποίο εντόπισαν νεκρό στο σπίτι του.

Το πρωί της Δευτέρας 19 Σεπτεμβρίου ο πρωταγωνιστής του «Σασμού», Δημήτρης Λάλος μίλησε στην τηλεόραση του Alpha και στην εκπομπή Happy Day για την πορεία επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς του Alpha.

«Οι εξελίξεις θα έρθουν οργανικά, γιατί δεν γίνεται όταν θα συμβεί ένα τέτοιο σπουδαίο γεγονός, όπως η σύλληψη και να έρθει γρήγορα και ο γάμος. Σίγουρα κάποια στιγμή θα αποκαλυφθεί ο δολοφόνος του Άγγελου, αλλά με έναν τρόπο ώστε να το περιμένετε εναγωνίως, γιατί ο κόσμος όταν δεν υπάρχει αγωνία χάνει το ενδιαφέρον του».

Συνάντηση Παύλου Βρουλάκη με Μαθιό

Οι ηθοποιοί που «εισβάλλουν» στη σειρά έρχονται να δώσουν νέο αέρα αλλά και να εμπλουτίσουν τις εξελίξεις στα επεισόδια.

Κανείς δεν περίμενε την άφιξή του Παύλου Βρουλάκη (Στέλιος Μάινας), γιατί πολύ απλά όλοι τον θεωρούσαν νεκρό. Μετά από 20 χρόνια ο Παύλος Βρουλάκης επιστρέφει στον τόπο του για να πάρει εκδίκηση για τον χαμό τριών μελών της οικογένειάς του προκαλώντας τρόμο.

Δεν θα αργήσει να έρθει σε επαφή με τους συγχωριανούς του, αλλά και με την οικογένεια Σταματάκη που θα δουν στα μάτια του τη βεντέτα να αναζωπυρώνεται. Τι και αν τον παρακαλεί ο παπάς να πάει από εκεί που ήρθε; Ο ίδιος δεν φαίνεται διατεθειμένος να φύγει αν δεν δει το αίμα των Σταματάκηδων να χύνεται.

Θα έρθει η στιγμή που ο Παύλος θα συναντήσει τον Μαθιό. «Καλωσόρισες… αλλά δεν σε φοβάμαι» θα του πει, όταν ο Παύλος τού ζητήσει εξηγήσεις για τον χαμό τριών μελών της οικογένειάς του. Ξέρει όμως με ποιον τρόπο θα κάνει τον Μαθιό να τρομάξει και αυτός δεν είναι άλλος από μια επίθεση στον πιο πολύτιμο άνθρωπό του, τη Βασιλική.

Χωρίζουν Αργυρώ και Σταύρος – Η επανασύνδεση με τον Αστέρη

Τι κι αν η Αργυρώ έκανε μια νέα αρχή στη ζωή της με τον Σταύρο, μεγαλώνοντας μαζί το παιδί της με τον Αστέρι, όλα έδειχναν ότι αυτή η σχέση δε θα είχε αίσια κατάληξη, από τη στιγμή που επέστρεψαν στην Κρήτη και η Αργυρώ ήρθε ξανά σε επαφή με τον Αστέρη.

Ο Σταύρος βλέποντας ότι τα συναισθήματα της Αργυρώς για τον Αστέρη δεν έχουν αλλάξει αποφασίζει να γυρίσει στα Γιάννενα αφήνοντάς της το πεδίο πλέον ελεύθερο.

Η Αργυρώ δε θα κρατηθεί και θα παραδοθεί ξανά στο πάθος της για τον Αστέρη. Θα ξεκινήσουν να συναντιούνται κρυφά στα πιο απίθανα μέρη της Κρήτης, ωστόσο η επανασύνδεση αυτή θα γίνει γρήγορα γνωστή.

Πηγή: newsbomb.gr