Γρ. Νικολιδάκης: Οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Δημοτικής Κοινότητας Ζαρού

186

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΑΙΣΤΟΥ κ. ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΝΙΚΟΛΙΔΑΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΤΟΛΜΑΜΕ ΜΑΖΙ» ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗ Δ.K. ΖΑΡΟΥ

Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει πολλές και σημαντικές προσπάθειες για την ανάπτυξη του τόπου μας. Τολμήσαμε μαζί. Πιστέψαμε σε ένα κοινό όραμα. Και μαζί συνεχίζουμε την επόμενη ημέρα.

Ασφαλώς αναγνωρίζουμε πως υπάρχουν ακόμα πράγματα και δράσεις που μαζί μπορούμε να υλοποιήσουμε. Ήδη πολλές από αυτές έχουν δρομολογηθεί.

Για την επόμενη ημέρα όμως και για να συνεχίσουμε αυτά που έχουμε αρχίσει, είναι αναγκαία η υποστήριξη και η ενεργοποίηση των ανθρώπων του τόπου μας. Σε αυτό το πλαίσιο, άνθρωποι με εμπειρία, όραμα και θέληση προσφοράς, έρχονται να προστεθούν στην ομάδα μας και την παράταξη μας, για να συνεχίσουμε και την επόμενη ημέρα να τολμάμε μαζί και να αναπτύξουμε τον τόπο μας.

Καλωσορίζω στην παράταξη μας τους ανθρώπους που θα στελεχώσουν το κεντρικό και τοπικό ψηφοδέλτιο μας στη Δημοτική Κοινότητα Ζαρού, μαζί με τους οποίους θα τολμήσουμε μαζί, για ακόμα μεγαλύτερη ανάπτυξη και για έναν δήμο που πρωταγωνιστεί.

  1. Αλεξάκης Γεώργιος του Ιωάννη (Αλεξογιώργης)
  2. Μανιουδάκης Κωνσταντίνος του Εμμανουήλ
  3. Σταματάκης Εμμανουήλ του Λέανδρου
  4. Παπαδογιαννάκης Μάρκος του Εμμανουήλ
  5. Σταματάκης Γεώργιος του Ελευθερίου (Φαρμακάς)
  6. Σαμιωτάκης Δημήτριος του Εμμανουήλ
  7. Σαμιωτάκης Εμμανουήλ του Φανουρίου
  8. Τσικριτσάκης Εμμανουήλ του Γεωργίου (Σκούρος)
  9. Λεμονάκη Γεωργία του Εμμανουήλ