“Ήντα  θα πει αληθινή αγάπη…”

338

Γράφει η Μαρία Μαυρουδή

Αναφέρει η κυρία Κατερίνα Αεράκι στο στίχο της που περιλαμβάνει το τραγούδι του Γιάννη Σπινθάκη «Κοπέλι».

Ένα τραγούδι γεμάτο τρυφερότητα και ευαισθησία που ταξιδεύει  σε μία άλλη εποχή σε μία εποχή της αγνότητας , της καλοσύνης και της ατόφιας καρδιάς.

Οι πρωταγωνιστές του  βίντεο  ένα ζευγάρι  ένα τρυφερό ζευγάρι που αναπολεί τα  νεανικά του χρόνια τότε που τα πρώτα σκιρτίσματα του έρωτα  τους χτύπησαν την πόρτα της καρδιάς τους και με ανυπομονησία και  καρδιοχτύπι περίμεναν να συναντηθούν  για να  ανταλλάξουν  λόγια αγάπης , προκαλούν συγκίνηση.

Ένας νεανικός έρωτας που σταδιακά εξελίχθηκε σε μια αγάπη μεγάλη και κυρίως αληθινή.

Μία αγάπη που γεννήθηκε για να μάθουν όλοι την πραγματική της σημασία.

Τα χρόνια πέρασαν και οι καιροί διαβήκαν οι ερωτευμένοι νέοι  απέκτησαν τη δική τους οικογένεια  και  ακόμα η σπίθα της αγάπης φουντώνει μέσα στην καρδιά τους.

Το άλμπουμ  των αναμνήσεων γεμάτο με τις όμορφες στιγμές της ζωής τους, τους   κρατά  ευχάριστη συντροφιά  υπενθυμίζοντας  τα ανέμελα χρόνια της ερωτευμένης νιότης.

Πιασμένοι χέρι χέρι  καμαρώνοντας ο ένας τον άλλο, συνοδοιπόροι στη ζωή ξεπερνούν τις τυχόν δυσκολίες που παρουσιάζονται στο δρόμο τους  και προχωρούν …

Τι όμορφη εικόνα που αποτελεί ένα θετικό κ αισιόδοξο πρότυπο για το θεσμό της οικογένειας που δυστυχώς τα τελευταία χρόνια σταδιακά φθείρεται.

Θερμά συγχαρητήρια  στους δημιουργούς του συγκεκριμένου τραγουδιού τον κύριο Παπαγεωργίου   Γιάννη  στη μουσική,  τον κύριο Γιώργο Κοζύρη και την κυρία  Κατερίνα Αεράκη στους στίχους και στον κύριο Σπινθάκη Γιάννη για την ερμηνεία τον οποίο και ευχαριστώ θερμά για την άριστη   συνεργασία.

Μπράβο στους πρωταγωνιστές  του βίντεο για τις συγκινητικές στιγμές που μας χάρισαν. Να είναι καλά  να χαίρονται και να καμαρώνουν  ο ένας τον άλλο παντοτινά.