Πραγματοποιήθηκαν οι κληρώσεις των τοπικών πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου ΕΠΣΗ (Φωτογραφίες)

1210

Μέσα σε φιλόξενη και ζεστή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Πέμπτης 16 Αυγούστου οι κληρώσεις των τοπικών πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου ΕΠΣΗ 2018-19 στην κεντρική πλατεία του Αγ.Γεωργίου στην όμορφη Αυγενική.

Παράλληλα έγινε η επίσημη παρουσίαση της ονοματοδοσίας των πρωταθλημάτων Α1-Α2 Κατηγορίας και Κυπέλλου ΕΠΣΗ.

Τα πρωταθλήματα Α1-Α2 ΕΠΣΗ θα ονομάζονται PWM MEDICAL και το Κύπελλο ΕΠΣΗ θα ονομάζεται Αναψυκτικά ΦΗΜΗ. Η ΕΠΣΗ ευχαριστεί τον μέγα χορηγό κ. Αντώνη Παπαδάκη όπως και τον κ. Βασίλη Ζηδιανάκη για την μεγάλη στήριξή τους στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Επίσης η ΕΠΣΗ ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχημένη εκδήλωση των κληρώσεων και πιο συγκεκριμένα:

1)Τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αυγενικής και τον πρόεδρο κ. Σχοιναράκη Κωνσταντίνο.

2)Το Τοπικό Συμβούλιο Αυγενικής και τον πρόεδρο κ. Δερμιτζάκη Γιάννη.

3)Το σωματείο της Παλιανής 2008 και τον πρόεδρο κ. Τυράκη Δημήτρη.

4)Το μέγα χορηγό της εκδήλωσης «Κρεαταγορά Κουτεντάκης».

5)Την Περιφέρεια Κρήτης

6)Το Δημήτρη Παπαματθαιάκη και τα DpStudies.

7)Τους χορηγούς Roll Door Φαραζάκης, Pastarella, Χρώματα Silk Colour, Tentopan Κρασαγάκης, Τεχνική Εταιρεία Μπλοσμής, Καύσιμα Μαυράκης, Καφέ Avenue, ιστοσελίδα voucherergasia.gr, Παγωτά Κουβίδης, Κάβα Βαρβεράκης.

8)Το κρητικό συγκρότημα των Κώστα Συμεουδάκη, Ραφαήλ Συμεουδάκη, Μύρωνα Χαιρέτη, τα παιδιά που ντυμένα με κρητική ενδυμασία υποδέχτηκαν τους προσκεκλημένους και όλους τους ανθρώπους της Αυγενικής που στήριξαν την εκδήλωση.

Πριν την έναρξη της εκδήλωσης με πρόταση του προέδρου της ΕΠΣΗ Νίκου Τζώρτζογλου κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του πρώην προέδρου της ΕΠΣΗ Γιώργου Βλαχάκη και του παλιού διαιτητή Γιάννη Κριθινάκη.

Την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους ο Α’ Αντιπρόεδρος ΕΠΟ κ. Αστέριος Αντωνίου, οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ κ.κ. Ηγουμενίδης-Μιχελογιαννάκης, ο γραμματέας της Ν.Δ. κ. Λευτέρης Αυγενάκης, ο πρώην δήμαρχος Ηρακλείου κ. Γιάννης Κουράκης

Όλες οι ομάδες παρέλαβαν ένα σετ με 25 μπλουζάκια προπόνησης χορηγία του κ. Αντώνη Παπαδάκη. Επίσης οι ομάδες που αγωνίστηκαν πέρυσι σε Α1 και Α2 ΕΠΣΗ πήραν από ένα φαρμακείο πλήρως εξοπλισμένο.

Ο χρηματοδότης του σωματείου Γόρτυνα κ. Βαγγέλης Γαρεφαλάκης πρόσφερε από πέντε μπάλες σε κάθε σωματείο ενώ τρεις μπάλες πρόσφερε η Περιφέρεια Κρήτης. Έτσι σε κάθε σωματείο αναλογούν συνολικά οκτώ μπάλες που θα τις παραλαμβάνουν από την επόμενη εβδομάδα από τα γραφεία της ΕΠΣΗ.

Ο παλιός διαιτητής Κώστας Κριθινάκης, αδερφός του εκλιπόντα Γιάννη Κριθινάκη, θα προσφέρει στη μνήμη του αδερφού του, τέσσερις δωρεάν διαιτησίες στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ (οι δύο πρώτες αγωνιστικές του α’ γύρου και οι ανάλογες στον β’ γύρο θα είναι δωρεάν).

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ