Πολιτική Δραστηριότητα της ΚΟ Κρήτης για τους βιοπαλαιστές αγρότες και κτηνοτρόφους

129

Αυτή την περίοδο οι ΚΟ Κρήτης οργανώνουν πλούσια δραστηριότητα που περιλαμβάνει συσκέψεις, περιοδείες και εκδηλώσεις στην ύπαιθρο του νησιού. Αφορμή τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι βιοπαλαιστές αγρότες και κτηνοτρόφοι στην Κρήτη για την ανάπτυξη της δραστηριότητάς τους αλλά και στο σύνολο της καθημερινότητάς τους ενώ μέσα από την δραστηριότητα οι ΚΟ πραγματοποιούν κάλεσμα συμπόρευσης με το ΚΚΕ και αναδεικνύουν την πρόταση διεξόδου του Κόμματος.

Η δραστηριότητα αυτή θα κορυφωθεί με πολιτικές εκδηλώσεις με ομιλητή τον Ρίζο Μαρούδα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και του Τμήματος Αγροτικής Παραγωγής.

Πιο συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθούν:

  • Την Δευτέρα 27 Ιουνίου στην Πλατεία Τυμπακίου, στις 8:00μμ, πολιτική εκδήλωση με τίτλο: «Οι εξελίξεις στην αγροτική παραγωγή και οι Θέσεις του ΚΚΕ».

-Θα προηγηθεί συνάντηση με αγροτικούς φορείς της περιοχής.

  • Την Τρίτη 28 Ιουνίου στην πλατεία Βουκολιών, στις 8:30μμ, πολιτική εκδήλωση με τίτλο: «Στη συμπόρευση με το ΚΚΕ, η διέξοδος για τον βιοπαλαιστή αγρότη μακριά από πολέμους, ακρίβεια, ανασφάλεια!».

-Θα προηγηθεί συνάντηση με αγροτικούς φορείς της περιοχής και συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ.

  • Την Τετάρτη 29 Ιουνίου στην Πλατεία Αρμί στα Ανώγεια, στις 9:00μμ, πολιτική εκδήλωση με τίτλο: «Οι εξελίξεις και οι Θέσεις του ΚΚΕ για την αγροτοκτηνοτροφική παραγωγή».

-Στις 12μμ θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον σύλλογο επαγγελματιών κτηνοτρόφων Ρεθύμνης.

-Στις 7μμ θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον κτηνοτροφικό σύλλογο Ανωγείων.