Παύλος Χαϊκάλης: Καμιά φορά ξεφεύγω, χάνω το μέτρο

167

Τον γνωρίσαμε ως ηθοποιό, έπειτα τον είδαμε να ασχολείται με την πολιτική ενώ ακούγεται πως είναι και…  καταπληκτικός αστρολόγος.

«Έχω ένα πάθος στον τρόπο που εκφράζομαι και αυτό είναι λάθος. Έχω ένα πάθος σκορπίστικο κυριαρχικό, όχι όμως την έννοια της επιβολής αλλά της άποψης, της διεκδίκησης κάποιων πραγμάτων, της δικαιοσύνης, που είναι ένα μεγάλο μου πάθος σαν έννοια, και αγωνίζομαι γι’ αυτό το πράγμα. Και πολλές φορές αυτό με οδηγεί σε λάθος ατραπούς γιατί καμιά φορά ξεφεύγω, χάνω το μέτρο. Προσπαθώ να το μαζέψω. Είναι ένα από τα πράγματα που δουλεύω» είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του.

Στο διαζύγιό του και στον θάνατο του πατέρα του είχε αναφερθεί σε συνέντευξή του ο ηθοποιός.

«Στα 14 έλεγα ότι ήταν καλό που πέθανε ο πατέρας μου, γιατί αν δεν είχε πεθάνει θα είχα άλλη ζωή! Φυσικά και κλαίει ένας άνδρας και μάλιστα πολύ!

Πάντοτε ζητάμε από τους άλλους να κάνουν πράγματα εκείνο που χρειάζεται η πολιτική δεν είναι να αλλάξει πράγματα, αλλά να αλλάξουν οι άνθρωποι.  Δεν πιστεύω ότι τα παιδιά των ηθοποιών πρέπει να βγαίνουν σαν ουρίτσα των γονιών τους και να λένε πράγματα.

Έχω κάνει τεραστία λάθη στην προσωπική μου ζωή. Δεν μπορώ να είμαι ευτυχισμένος όταν λείπει η γυναίκα των ονείρων μου! Η Μαρία είναι μια γυναίκα που μου άλλαξε τη ζωή», είπε μεταξύ άλλων.

Ο Παύλος Χαϊκάλης και η σύζυγός του Μαρία Λύκου, ύστερα από περίπου 10 χρόνια σχέσης και 4 γάμου, γάμου έριξαν τίτλους τέλους στην κοινή τους ζωή. Η απόφασή τους πάρθηκε με ψυχραιμία

Η ενασχόληση με την αστρολογία

Ο ίδιος μάλιστα φαίνεται πως φοιτούσε σε σχολή αστρολογίας.

«Παρ’ ότι γνωρίζω αστρολογία πιστεύω ότι δεν είναι ένα κομμάτι το οποίο τελειώνει» είχε πει σχετικά με αυτό.

«Στο συγκεκριμένο σχολείο γίνεται μια πολύ σοβαρή δουλειά. Εκεί κάποιος που θέλει να ξεκινήσει, μπορεί να δει και να μπει σε ένα μαγικό κόσμο. Δεν σημαίνει ότι δεν θα κάνεις λάθη, ότι δεν θα πληρώσεις κάρμα, ότι δεν θα σου έρθουν μοιραία γεγονότα στη ζωή σου. Το πώς θα τα διαχειριστείς είναι δικό σου θέμα».

«Ο πόνος και η αγάπη είναι δυο εξελικτικά στοιχεία για τον άνθρωπο και θα δικαιωθείς σε μια επόμενη ζωή. Μα θα μου πει ο άλλος »δεν πιστεύω σε επόμενη ζωή». Τότε δεν υπάρχει λόγος να συζητάμε. Δεν έχει λογική να πιστεύουμε ότι ήρθαμε στη ζωή για να κάνουμε οτιδήποτε χωρίς δικαίωμα επανεξέτασης των πραγμάτων».

Η σχέση με την  Νικολέττα Βλαβιανού

Ζευγάρι σε πολλά σίριαλ, στο θέατρο, αλλά και στην πραγματική ζωή  ήταν πριν χρόνια ο Παύλος Χαϊκάλης και η Νικολέττα Βλαβιανού. Αν και υπήρξαν μαζί για έναν χρόνο, στα νιάτα τους, όπως έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις της η ηθοποιός, η σχέση τους ήταν δυνατή και έμειναν φίλοι.

«Η σχέση μας δεν μπορούσε να συνεχιστεί. Τώρα έχουμε πλάκα, γελάω πολύ με τον Παύλο. Εξυπηρετεί το ρόλο (για τη σειρά “Πολυκατοικία”) το ότι γνωριζόμαστε καλά. Δεν έχουμε αναστολές. Στο πίσω μέρος του μυαλού μας “δουλεύουν” και παλαιότερες καταστάσεις και γελάμε. Μου έχει σταθεί, είναι η οικογένειά μου» είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της η Νικολέττα Βλαβιανού.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο τοου in.gr ΕΔΩ