Όλος ο κορμός και σημαντικές προσθήκες στον Α. Ο. Γόρτυς 

828

Μεθοδικά κινήθηκε όλο αυτό το διάστημα η διοίκηση της Γόρτυνας και σε συνεργασία με τον προπονητή της ομάδας κ. Ποντίκαλη, εξασφάλισε την παραμονή όλου σχεδόν του περυσινού βασικού κορμού, ενώ παράλληλα ενισχύθηκε και με σημαντικές προσθήκες.

Πιο συγκεκριμένα στην ομάδα θα αγωνίζονται και τη νέα σεζόν οι Ξαγοραράκης, Ανδρικάκης, Μηναδάκης, Φανουράκης, Κωστάκης, Νικηταράς, Κοζυράκης, Μπατούνας, Κεφάκης Κ., Δημήτρης, Μάλο Μαντρίν, Μάλο Γιονίντ, Μικέλ, Παπαδωμανολάκης, Αμαντέο, Ντόκο, και Φουντουλάκης.

Παράλληλα επανέρχονται στην ομάδα ο Σαβουιδάκης Στ. που αποθεραπεύτηκε πλήρως από τον περυσινό τραυματισμό του, ο Κοζονάκης που εκπλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία, αλλά και ο Μανώλης Προβιδάκης που απουσίαζε πέρυσι για προσωπικούς λόγους.

Σ’ όλους τους παραπάνω έρχονται να προστεθούν τα νέα αποκτήματα της ομάδας μας Τσαίνης, Γκίκας, Ερμάλ, Κουτσοποδιώτης, Φραγκιαδάκης και Σαβουιδάκης  Κωσ..

Τέλος στο πάγκο, ως βοηθός προπονητή του κ. Ποντίκαλη, θα κάθεται ο πρώην παίκτης της ομάδας μας κ. Νίκος Κυριακάκης.

Έτσι λίγες μέρες πριν την έναρξη της εφετινής προετοιμασίας, το τεχνικό επιτελείο της ομάδας, έχει στη διάθεση ένα ρόστερ 26 παικτών που στόχο έχει την όσο το δυνατό καλύτερη πορεία της ομάδας μας στο επερχόμενο πρωτάθλημα. Να σημειώσουμε εδώ ότι η διοίκηση της ομάδας μας παρακολουθεί στενά το εφετινό μεταγραφικό παζάρι και θα εξετάζει κάθε αξιόλογη περίπτωση ποδοσφαιριστή που ενδέχεται να προκύψει.

Τέλος η Γόρτυνα ευχαριστεί θερμά τον Τόλη  Κοκολάκη για την σημαντική προσφορά του στην ομάδα μας τα δύο τελευταία χρόνια και του εύχεται καλή συνέχεια στη νέα του ομάδα Νεάπολη Λασιθίου. Η πόρτα της Γόρτυνας θα είναι πάντα ανοικτή γι αυτόν

Πηγή: asgortis.gr