Οι κινήσεις του 27χρονου λίγο μετά τη δολοφονία! Σήμερα η απολογία του…

818

To κατώφλι του δικαστικού Μεγάρου των Χανίων αναμένεται να περάσει σήμερα το πρωί ο 27χρονος, κατ’ ομολογία δολοφόνος της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου, Suzanne Eaton προκειμένου ν’ απολογηθεί.

O 27χρονος Γιάννης Παρασκάκης οδηγήθηκε την Τετάρτη στον εισαγγελέα, αλλά εξαιτίας του ότι παραιτήθηκε ο δικηγόρος του έλαβε 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί.

αλλά – εξαιτίας του ότι παραιτήθηκε ο δικηγόρος του – έλαβε 48ωρη προθεσμία για ν’ απολογηθεί.

Παράλληλα, το δικαστήριο του όρισε νέο δικηγόρο προκειμένου να συνεχιστεί η διαδικασία.

Οι αρχές περιμένουν κι άλλες καταγγελίες σε βάρος του

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αρχών από νέες καταγγελίες που έχουν στα χέρια τους από γυναίκες που φαίνεται να έχουν πέσει θύματα επιθέσεων από τον 27χρονο.

Σύμφωνα με το cretapost, χαρακτηριστική είναι η περίπτωση μίας Πολωνής η οποία αναγνώρισε το άσπρο αυτοκίνητο του δράστη όταν πριν από δύο μήνες περίπου τη χτύπησε με αυτό.

Στο μεταξύ, χθες δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 27χρονου κατ’ ομολογία δολοφόνου της Suzanne Eaton με τις αρχές να περιμένουν επιπλέον καταγγελίες σε βάρος του.

Οι κινήσεις του 27χρονου λίγο μετά τη δολοφονία

Συγκλονιστικές είναι οι νέες αποκαλύψεις που έρχονται στο… φως γύρω από την πολύκροτη αυτή υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο 27χρονος λίγα λεπτά μετά την δολοφονία της σπουδαίας επιστήμονα έφυγε από την σπηλιά και πήγε σ’ ένα κοντινό νεκροταφείο προκειμένου να σβήσει τα ενοχοποιητικά ίχνη από το αυτοκίνητό του.

Άνοιξε το πορτ μπαγκάζ και το έπλυνε εξονυχιστικά από αίματα και άλλα στοιχεία που θα φανέρωναν σε τυχαίο έλεγχο πως εκεί μέσα είχε τοποθετήσει το σώμα της 60χρονης Αμερικανίδας.

Μάλιστα, αυτό φαίνεται να ήταν κι ένα από τα… κλειδιά της υπόθεσης καθώς όταν οι αστυνομικοί βρήκαν το αυτοκίνητο παρατήρησαν πως το μόνο καθαρό σημείο ήταν το πορτ μπαγκάζ.

Πηγή: cretapost.gr