Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καμηλαρίου ευχαριστεί για το Φεστιβάλ Τεχνών Δήμου Φαιστού

258

Ευχαριστήρια ανακοίνωση: Πολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Καμηλαρίου

Μια υπέροχη βραδιά είχαν την ευκαιρία να ζήσουν όσοι βρεθήκαν χθες βράδυ στην πλατεία στο Καμηλάρι.

Στα πλαίσια του 2ου Φεστιβάλ Τεχνών του Δήμου Φαιστού ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καμηλαρίου φιλοξένησε τον γνωστό καλλιτέχνη της Κρητικής μουσικής Αντώνη Φραγιαδάκη μαζί με την Μαρία Βασιλάκη που είναι και η ψυχή του Φεστιβάλ.

Ακούγοντας τους ήχους του λαγούτου του Αντώνη οι όποιοι ήχοι έβγαιναν από την ψυχή του καλλιτέχνη και έφταναν στα αυτιά μας μέσα από τις χορδές του λαγούτου, και την μυσταγωγική απαγγελία της Μαρίας νοιώθουμε πραγματικά τυχεροί όσοι βρεθήκαμε εκεί.

Στο χώρο υπήρχε και έκθεση ζωγραφικής από τις εικαστικούς Βούλα Λαδουκάκη, και Μαρία Κουρμούλη καθώς και από τον καλλιτέχνη της πετράς Γιάννη Κοντό, η οποία έδινε μια ακόμα ποιο εντυπωσιακή εικόνα στο όλο σκηνικό.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καμηλαρίου νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Δήμο Φαιστού για την επιλογή του να εντάξει και το Καμηλάρι στα πλαίσια του Φεστιβάλ και ιδιαίτερα τον κ. Γιάννη Ξηρουδάκη αρμόδιο αντιδήμαρχο των Πολιτιστικών ο οποίος παραβρέθηκε και προσωπικά, την Περιφέρεια Κρήτης για την οικονομική στήριξη του Φεστιβάλ, τον Αντώνη τον Φραγκιαδάκη και την Μαρία την Βασιλάκη για την υπέροχη βραδιά που μας χάρισαν, τις Βούλα Λαδουκάκη Μαρία Κουρμούλη και Γιάννη Κοντό για τις δημιουργίες τους καθώς και τον κόπο τους να τις μεταφέρουν στο χωριό μας, όλα τα παιδιά που βοήθησαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης και βεβαίως όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση αυτή.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ