Ο χρόνος σταματά στο κλείστρο της φωτογραφικής μηχανής! Με την  Μαριάννα Τουμασάτου…

207

Γράφει η Εύα Καπελλάκη – Κοντού* 

Η αγαπημένη μας Μαριάννα Τουμασάτου, η καταξιωμένη ηθοποιός, θέλησε να μας δημιουργήσει εσωτερικές δονήσεις και σαν γλυκιά νεράιδα των παραμυθιών   να   συνταιριάξει τις σκέψεις της, το όραμά της, να συμπαρασύρει σε τούτο το γλυκό – νοσταλγικό ποτάμι κι άλλους πολλούς εξίσου καταξιωμένους καλλιτέχνες και προσωπικότητες για να γίνουν ιστορία για τον ένα, τον άλλο τους τόσους πολλούς συνοδοιπόρους σε τηλεοπτική παραγωγή σε συνέχειες. Η πρεμιέρα που έγινε την Πέμπτη 4 Μαρτίου στις 9 το βράδυ στον τηλεοπτικό αέρα του «Ant1», συγκίνησε μικρούς και μεγάλους.

Η ιστορία πίσω από την κάθε φωτογραφία που ζωντάνεψε ξανά ξύπνησε εντός μας συναισθήματα κρυμμένα – ξεχασμένα από φόβο μήπως η καταιγίδα των καταστάσεων που βιώνουμε τα συμπαρασύρει στο χάος!

Με μοναδική ευαισθησία, κρατώντας το νήμα των αναμνήσεων τα ανέσυρε από το βάθος της ανθρώπινης ψυχής και τα εναποθέτησε στο δεύτερο κλικ της μηχανής του χαρισματικού φωτογράφου Αλέξανδρου Μαραγκού, για να τα μοιραστεί με τους καλεσμένους της!

Περιμένουμε την επόμενη Πέμπτη στις 9:00 το βράδυ στους τηλεοπτικούς μας δέκτες του «Αnt1» για να ταξιδέψουμε με την  «Φωτογραφία της ζωής μας» στον χωροχρόνο με ακριβές αποσκευές ….τα συναισθήματα μας !!

* Η Εύα Καπελλακη Κοντού είναι εκπαιδευτικός και αρθρογράφος lettere  classiche dell ‘ Universita’ degli studi di Napoli «Federico II».