Νέες διακρίσεις για την Αθλητική Λέσχη Μεσαράς

734

Τα  προηγούμενο Σαββατοκύριακο  το Τμήμα του ΕΠΕ της Αθλητικής Λέσχης Μεσαράς πήρε μέρος  με 11 αθλητές  στο κύπελλο ξίφους μονομαχίας  παμπαίδων/ παγκορασίδων & αγώνες ανάπτυξης ξίφους μονομαχίας & κύπελλο ξίφους μονομαχίας εφήβων/ νεανίδων που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ   03-04  /Νοε /2018

Αναλυτικά  :

Το Σάββατο 03/11/2018

Ο Φασουλάκης Στέφανος   αγωνίστηκε  στο  κύπελλο ξίφους μονομαχίας  παμπαίδων έως 10 ετών, όπου κατετάγη 22ος σε σύνολο 45 αθλητών μια επίδοση πολύ καλή για την ηλικία του.

Η Γρηγοριάδου Μαριλένα κατετάγη 8η  και η  Σφακιανάκη Εβελίνα 12η σε σύνολο 49 αθλητριών. Ο  Μουρτζάκης Νίκος 12ος   &  Λιονάκης Κώστας 29ος ουσιαστικά στον πρώτο του αγώνα σε αυτό το όπλο  σε σύνολο 73ων αθλητών.

 Την Κυριακή 04/11/2018

Οι  Χατζηδάκη Αλκυόνη,  Γρηγοριάδης Παύλος,  Γρηγοριάδης Γιάννης, Μπουχαλάκης Ανδρέας,  Χατζηγεωργίου Νίκος και Μαλλιαράκης Γεώργιος     αγωνίστηκαν στο κύπελλο ξίφους μονομαχίας εφήβων/ νεανίδων έως 17 ετών.

Η έκπληξη ήρθε από των  Γρηγοριάδη  Γιάννη  που είναι ο μικρότερος σε αυτή την ομάδα. Ο Γιάννης με μια μόνο ήττα στην πουλ από τον επικεφαλή της κατάταξης κατάφερε να φτάσει στον ημιτελικό του αγώνα, όπου ηττήθηκε με σκορ 13-12 και δεν κατάφερε να φτάσει στον τελικό. Μία καταπληκτική επίδοση από το Γιάννη που αφήνει πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Οι υπόλοιποι αθλητές: Μαλλιαράκης Γεώργιος 15ος, Χατζηγεωργίου Νίκος 17ος, Γρηγοριάδης Παύλος 23ος  και  Μπουχαλάκης Ανδρέας   34ος   σε σύνολο 49 αθλητών.

Και τέλος η Χατζηδάκη Αλκυόνη κατετάγη  39η σε σύνολο 53 αθλητριών .

Την αποστολή συνόδευσε ο προπονητής κ. Φουστανάκης Δημήτριος.

Το Δ.Σ θέλει να συγχαρεί όλους τους αθλητές για τις επιδώσεις τους και να ευχαριστήσει την ANEK LINES & BLUE STAR FERRIES για την ασφαλή  μετάβαση της αποστολής μας.