Νέα παράδοση ειδών διατροφής σε 52 πολυμελείς οικογένειες της Μεσαράς από τους Σαμαρείτες των Μοιρών

97

Ενημέρωση: Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός – Περιφερειακό Τμήμα Μοιρών

Νέα παράδοση ειδών διατροφής σε 52 πολυμελείς οικογένειες της Μεσσαράς ευάλωτων κοινωνικών ομάδων πραγματοποιήθηκε, τις προηγούμενες ημέρες της Μεγαλοβδομάδας, από τους Εθελοντές του ΕΕΣ Μοιρών.

Η προσπάθεια ανακούφισης των καθημερινών αναγκών των οικονομικά ασθενέστερων συνανθρώπων μας και ιδιαίτερα των οικογενειών με μικρά παιδιά, θα συνεχίζεται …όπου υπάρχει ανάγκη και για όσο οι Μεσσαρίτες μας δίνουν δύναμη στηρίζοντας την προσπάθεια μας αυτή.

Η ανάγκη για προσφορά συνεχίζεται…

Τα τρόφιμα συλλέγονται μια φορά το χρόνο από τους μαθητές των σχολείων του Δ. Φαιστού και Γόρτυνας, μια φορά το χρόνο από τις προσφορές των τοπικών καταστημάτων εμπορίας ειδών διατροφής και καθόλη τη διάρκεια του έτους από προσφορές συμπολιτών μας.

Ο Ε.Ε.Σ. Μοιρών καλεί οποιονδήποτε έχει τη δυνατότητα, να συνεισφέρει σε αυτό το μεγάλο έργο, καθώς μοιράζονται περίπου επτά ως οκτώ τόνοι τροφίμων από τον Ε.Ε.Σ. Μοιρών συνολικά κάθε χρόνο σε οικογένειες της Μεσαράς καθώς επίσης και περίπου 50-60 παιχνίδια τα Χριστούγεννα και αρκετά σχολικά είδη κάθε Σεπτέμβριο.

Οποιοσδήποτε επιθυμεί να συνδράμει, μπορεί να επικοινωνήσει με τον Ε.Ε.Σ. Μοιρών στα email : samarites.mires@redcross.gr και moires.dpt@redcross.gr