Νέα ανακοίνωση Πολιτιστικού Συλλόγου Γαλιάς αλλαγή ημερομηνίας διεξαγωγής εκλογών

375

Ύστερα από αίτημα υποψηφίων του Πολιτιστικού Συλλόγου Γαλιάς ζητήθηκε από το ΔΣ να γίνει αλλαγή ημερομηνίας διεξαγωγής των εκλογών διότι λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν θα μπορούν να παρίστανται την ημερομηνία όπου είχαμε ορίσει αρχικά.

Σεβόμενοι την επιθυμία συμμετοχής τους στις εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ αποφασίσαμε να οριστεί εκ νέου ημερομηνία την 23 Ιουλίου 2019 ημέρα Τρίτη.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γαλιάς καλεί τα μέλη και τους φίλους που επιθυμούν να γίνουν μέλη του σε Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση την Τρίτη 23 Ιουλίου 2019 και ώρα 7:00 μ.μ. στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου.

Ενημερώνουμε επίσης τα μέλη μας πως οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. και εξελεγκτικής επιτροπής θα πραγματοποιηθούν μετά τη συνέλευση και ώρες 8:00μ.μ-9:00μ.μ.

Υποψηφιότητες μπορούν να υποβάλλονται μέχρι και την Κυριακή 21 Ιουλίου 2019 στο τηλ. 6932540933 Γραμματέας του συλλόγου.

Σύμφωνα με το καταστατικό δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητας έχουν οι κάτοικοι Γαλιάς που έχουν συμπληρώσει το 21ο έτος της ηλικίας τους.

Πρέπει να τονιστεί ότι η συμμετοχή όλων στην εκλογική διαδικασία είναι εξαιρετικά σημαντική για την ομαλή λειτουργία και απαραίτητη προϋπόθεση για την πολιτιστική δράση του συλλόγου.

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Γαλιάς.