Μια όμορφη εκδήλωση στο Σπήλι

252

Μια υπέροχη βραδιά με παλιές νοσταλγικές μελωδίες από την Δημοτική Χορωδία Ρεθύμνου στο Πατριαρχικό Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης Λάμπης Σιβρύτου και Σφακίων με διοργανωτή τον Δήμο Αγίου Βασιλείου στο πλαίσιο των πολιτιστικών Εκδηλώσεων για το έτος 2019.

Ευχαριστούμε τον Δήμο Ρεθύμνου, τον υπεύθυνο πολιτιστικών Γιώργο Μοτάκη, τα μέλη της δημοτικής χορωδίας τους συντελεστές της οργάνωσης της εκδήλωσης την Κυρία Μαρία Πορύχη Καραβίτη την κ. Ασπασία Καβαλάρη Παπαδόσυφου και τον Πανοσιολογιότατο Πατέρα Αγαθάγγελο.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λάμπης Σιβρύτου και Σφακίων κ. Ειρηναίος ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Νίκος Κακογιαννάκης, ο υπεύθυνος πολιτιστικών του Δήμου Ρεθύμνης κ. Γιώργος Μοτάκης, ο πρόεδρος του τοπικού διαμερίσματος Σπηλίου κ. Δημήτρης Παπαδάκης, πρόεδροι πολιτιστικών φορέων και συλλόγων.

Χαιρετισμό εκ μέρους του Δημάρχου κ. Γιάννη Ταταράκη ο οποίος λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν παρευρέθηκε απηύθυνε ο υπεύθυνος πολιτιστικών συλλόγων του Δήμου Κύριος Γιάννης Νεκτάριος Χαραλαμπάκης.

Ο Δήμος ευχαριστεί όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.