Μεσογειακό σάντουιτς με τονοσαλάτα

1156

Συστατικά

300γρ. τόνος κονσέρβα

1/3φλ. λιωμένο κόκκινο κρεμμύδι

1/4φλ. γιαούρτι χωρίς λιπαρά

1/4φλ. ελιές καλαμών κομμένες σε φέτες

4 ψημένες πιπεριές Φλωρίνης, κομμένες σε φέτες

2κ. σούπας φρέσκο χυμό λεμονιού

2κ. σούπας φρέσκο βασιλικό

8 φέτες ψωμί ολικής αλέσεως

Λίγες φέτες πιπεριές τουρσί

4 φύλλα μαρουλιού

Τρόπος μαγειρέματος

Τοποθέτησε τον τόνο σε ένα μπολ μαζί με το κρεμμύδι, το γιαούρτι, τις ελιές, το χυμό λεμονιού και το φρέσκο βασιλικό.

Ανακάτεψε με ένα πιρούνι μέχρι να ενωθούν πλήρως όλα τα συστατικά.

Σε έναν πάγκο τοποθέτησε τις 4 φέτες ψωμιού.

Μοίρασε από πάνω το μαρούλι.

Μοίρασε από πάνω το μείγμα με τον τόνο.

Έπειτα πρόσθεσε τις ψημένες πιπεριές, τις πιπεριές τουρσί και το άλλο ψωμάκι.

Πηγή: tlife.gr