Με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης συνεχίζει η Κέλλυ Κυδωνάκη…

354

Το δικό της ευχαριστώ στον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη και στον Περιφερειακό Σύμβουλο Νικόλα Συριγωτάκη, λέει η Μεσαρίτισα Πρωταθλήτρια Ευρώπης στο καράτε Κέλλυ Κυδωνάκη!

Και τούτο γιατί η Περιφέρεια Κρήτης τη στηρίζουν στην προσπάθεια της για συμμετοχή και διάκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 στο Τόκιο

Αναφέρεοι σε ανάρτησή της η Τυμπακιανή πρωταθλήτρια:

Η στήριξη είναι προϋπόθεση απαραίτητη για την οποιαδήποτε επιτυχία.

Κάθε ανθρώπινη προσπάθεια, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, έχει ανάγκη την αλληλεγγύη και την υποστήριξη, σε όλα τα επίπεδα, από το περιβάλλον της.

Αυτό ισχύει βέβαια και για έναν αθλητή ο οποίος σε μια εποχή γεμάτη δυσκολίες πασχίζει να κάνει αυτό που αγαπάει, κάνοντας έτσι περήφανους αυτούς που τον αγαπάνε.

Όταν αυτή η στήριξη έρθει το λιγότερο που δύνασαι να κάνεις είναι να ευχαριστήσεις από καρδιάς αυτούς που σε βοήθησαν.

Γι’  αυτό λοιπόν και εγώ γράφω αυτό το κείμενο για να ευχαριστήσω ολόψυχα την ΠΕΡΙΦΈΡΕΙΑ ΚΡΉΤΗΣ και ιδιαίτερα τον ΠΕΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΣΤΑΎΡΟ ΑΡΝΑΟΥΤΑΚΗ καθώς και τον ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΌ ΣΎΜΒΟΥΛΟ στον αθλητισμό ΝΙΚΌΛΑ ΣΥΡΙΓΩΝΑΚΗ που πίστεψαν σε μένα τόσο στο παρελθόν αλλά συνεχίζουν να με πιστεύουν, δίνοντας μου την δυνατότητα να συμμετέχω στα προβλεπόμενα τουρνουά με τα οποία ανοίγει ο δρόμος για την διεκδίκηση συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 στο Τόκιο.