Με ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Πανιώνιο αντιμέτωπος τη νέα σεζόν ο ΓΑΣ Μεσαράς στην pre league

1988

Σιγά σιγά οι ομάδες ετοιμάζουν τα πλάνα τους για την νέα χρονιά και ενώ όλα δείχνουν ότι στην volleyleague  το ενδιαφέρον θα είναι ποιες ομάδες θα σωθούν αφού η κορυφή έχει καταληφθεί από τον Ολυμπιακό και δεν δείχνει κανένας να την διεκδικεί αλλά και ούτε να ΜΠΟΡΕΙ να την διεκδικήσει όλο το ενδιαφέρον μεταφέρετε στην pre league που 4 ομάδες με τεράστια ιστορία αλλά και χιλιάδες φιλάθλους θα αγωνιστούν για να διεκδικήσουν  το καλύτερο.
ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και Πανιώνιος είναι τέσσερεις ομάδες με τεράστια ιστορία αλλά και χιλιάδες φιλάθλους που θα δώσουν το δικό τους χρώμα στο πρωτάθλημα!
Από εκεί και πέρα το Αιγάλεω, ο Ηρακλής Κηφισιάς, ο ΖΑΟΝ, η Λαμία, η Μεσσαρά, η ΧΑΝΘ, η Άρτεμις Κορυδαλλού και τα Βριλήσσια συμπληρώνουν την κατηγορία.
Τοπικό ντέρμπι αναμένεται ανάμεσα στις δύο ομάδες της Κηφισιάς και ιδιαίτερα σκληρές αναμένονται οι δύο εκπρόσωποι της επαρχίας!
Αυτή την στιγμή οι περισσότερες ομάδες είναι χωρίς προπονητή και αναμένονται ανακοινώσεις!
Ελπίζουμε να υπάρξει τρόπος έστω  ζωντανής κάλυψης μέσω live  streaming αλλά και να μην συμπίπτουν οι ημέρες διεξαγωγής των αγώνων του πρωταθλήματος  με τους αγώνες της volleyleague.  Απαραίτητη και η στατιστική κάλυψη του πρωταθλήματος!

Πηγή: volleyland.gr

Και το σχόλιο του προπονητή του ΓΑΣ Μεσαράς Παναγιώτη Ιωάννου:

Πέρσι όταν παίζαμε με την ΑΕΚ με ρωτούσαν στον δρόμο : Ποια ΑΕΚ; Η Α. Ε. Κατσαμπα; Άντε φέτος να τους εξηγώ ότι δεν είναι ο Π. Α. Ο. Κρουσώνα αλλά ο κανονικός ΠΑΟ με τους αμέτρητους τίτλους κ ο ΠΑΟΚ ο κανονικός αυτός από την Θεσσαλονίκη…. Σαν να παραμεγάλωσε η Μεσαρουλα μου φαίνεται κ κινείται μεταξύ γιγάντων….. Μεσαρά για πάντα!!!! ΌΛΟΙ ΜΑΖΊ!!!!