Μαριλένα Χατζηδάκη: Εύχομαι στους μαθητές που θα δώσουν του χρόνου Πανελλήνιες να μην βιώσουν αυτήν την κατάσταση που βιώσαμε εμείς

1238

Απόφοιτος του Λυκείου Μοιρών η Μαριλένα Χατζηδάκη, έδωσε Πανελλήνιες σε μια δύσκολη ομολογουμένως σχολική χρονιά, με τον περισσότερο χρόνο των μαθημάτων να γίνεται μέσω τηλεδιάσκεψης.

Μιλώντας στο “e-mesara.gr” τόνισε για την επιτυχία της:

Ήμουν στην θεωρητική κατεύθυνση. Η σχολική φετινή χρόνια ήταν μια δύσκολη για όλα τα παιδιά που δίνανε πανελλήνιες διότι για ένα διάστημα τα μαθήματα πραγματοποιούνταν με τηλεδιάσκεψη με αποτέλεσμα να μην γινόταν το μάθημα με το σωστό τρόπο. Πέρα όμως από αυτήν την δύσκολη περίοδο πέτυχα τον στόχο που ήθελα και είμαι πολύ ευχαριστημένη και αυτό το οφείλω κυρίως στις καθηγήτριες μου Αλεξάνδρα Κοκαρακη, Αλέκα Χυτήρη και Στέλλα Κυδωνάκη που τις αγαπώ και τις ευχαριστώ πάρα πολύ για τον κόπο και την προσπάθεια που έκαναν για να μας διδάξουν αυτήν την δύσκολη περίοδο η οποία όμως είχε και τα καλά και τα κακά της. Επίσης ευχαριστώ πάρα πολύ το σχολείο μου και την οικογένεια μου που μου έδινε δύναμη και θάρρος όταν ήμουν πεσμένη. Εύχομαι στην γενιά του 2004 που θα δώσει πανελλήνιες να μην βιώσει αυτήν την κατάσταση που βιώσαμε εμείς να έχουν μια καλή και ευχάριστη σχολική χρόνια χωρίς άγχος ( βέβαια αυτό είναι αδύνατον) και όλα θα πάνε καλά!

Το “e-mesara.gr”  εύχεται στη Μαριλένα Χατζηδάκη, καλές σπουδές και λαμπρή σταδιοδρομία…

Συγχαρητήρια και ευχές και στους γονείς της που στήριξαν και στηρίζουν την προσπάθεια της κόρης τους…