Κρήτη – Σοκ και φρίκη: Πατέρας κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση στις ανήλικες κόρες του

199

Σοκάρει η νέα υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ανήλικων κοριτσιών από τον πατέρα τους, που διερευνούν αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr ένας 38χρονο Χανιώτης, φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά τις δύο ανήλικες κόρες του οι οποίες σήμερα είναι 15 και 9 ετών. Η μεγαλύτερη κόρη, ζούσε τον εφιάλτη επί 8 ολόκληρα χρόνια, δηλαδή από το 2014,ενώ η μικρή φέρεται να κακοποιούνταν τα τελευταία δύο χρόνια. 

Η καταγγελία έγινε τον φετινό Απρίλιο, από συγγενικό πρόσωπο της οικογένειας καθώς οι ανήλικες φέρεται να εκμυστηρεύθηκαν σε εκείνο, τις αποτρόπαιες στιγμές που ζούσαν μαζί του.

Τα κορίτσια έχουν ακόμα τρία αδέρφια (αγόρια) και το 2019 κρίθηκε από τις πως το περιβάλλον στο οποίο ζούσαν οι πέντε τους δεν ήταν ασφαλές και πως δεν είχαν την απαραίτητη φροντίδα. Έτσι, την ίδια χρονιά την επιμέλεια την πήρε η γιαγιά τους.

Παρόλα αυτά μπορούσε να βλέπει τα παιδιά του. Η πράξη, φέρεται να γινόταν κάθε φορά που ο πατέρας επισκέπτονταν τα παιδιά και έπαιρνε τα κορίτσια να πάνε βόλτα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αργά το απόγευμα της Τρίτης, 21 Ιουνίου οι αρχές συνέλαβαν τον κατηγορούμενο, ενώ μετά την προθεσμία που ζήτησε για να απολογηθεί, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και θα μεταφερθεί στις φυλακές της Τρίπολης.

Πηγή: zarpanews.gr