Κηδεύεται αύριο Τετάρτη του Πάσχα ο Δημήτρης Αρχοντάκης! Συγκλονίζουν οι εγγονές του

145

Στην τελευταία του κατοικία οδηγείται αύριο ο πρώην δήμαρχος Ρεθύμνου, Δημήτρης Αρχοντάκης ο οποίος έφυγε χθες από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών, μετά από κακώσεις που είχε υποστεί κατά τη διάρκεια τραυματισμού του.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Τετάρτη του Πάσχα, 5 Μαΐου στον Μητροπολιτικό Ναό Ρεθύμνου στις 13.00, ενώ η κηδεία του θα γίνει στις 16.00.

Η οικογένεια του θανόντος απευθύνει παράκληση αντί στεφάνων να γίνουν δωρεές στη μονάδα τεχνητού νεφρού του νοσοκομείου Ρεθύμνου.

Συγκλονίζουν οι εγγονές του Δημήτρη Αρχοντάκη

Με ένα συγκινητικό γράμμα, οι εγγονούλες του πρώην Δημάρχου Ρεθύμνου Δημήτρη Αρχοντάκη αποχαιρετούν τον παππού τους. Οι κόρες του Ζαχαρία Αρχοντάκη, γιού του αείμνηστου Δημάρχου και γιατρού, έγραψαν ένα αποχαιρετιστήριο σημείωμα, με το οποίο εκφράζουν την αγάπη τους για το παππού που έχασαν και την θλίψη τους.

Στο γράμμα τους αναφέρουν τα εξής:

“Σεβαστέ και αγαπημένε μας παππού, η αδελφή μου Λήδα και εγώ η Άργη σου, με δάκρυα στα μάτια, στου ευχόμαστε καλό ταξίδι στην αιωνιότητα!!! Σε ευχαριστούμε για όλα!!! Σου υποσχόμαστε, ότι θα ακολουθήσουμε τα λόγια και τις συμβουλές σου και το υπέροχο – αξιοσέβαστο έργο της ζωής σου!!! Καλό σου ταξίδι παππούλη μας αγαπημένε!!!

Οι εγγονούλες σου

Άργη και Λήδα Αρχοντάκη

(Με στοιχεία από το rethemnosnews.gr)