Καλές εμφανίσεις των αθλητών και αθλητριών της Α. Λ. Μεσαράς στο πρώτο κύπελλο Ελλάδας για τη φετινή σαιζόν

120

Ενημέρωση: Αθλητική Λέσχη Μεσαράς Καπετάν Μιχάλης Κόρακας

Πολύ καλά αποτελέσματα έφεραν οι Ξιφομαχοι της Αθλητικής Λέσχης Μεσσαρας το Σάββατο στο πρώτο κύπελλο Ελλάδας για τη φετινή σαιζόν.

Ο Νίκος Μουρτζακης μετά από ένα πολύ πολύ καλό πρώτο γύρο (5 νικες 1 ηττα) πέρασε κατ’ ευθείαν στους 32 και με νίκη στη συνέχεια μπήκε στους 16.Ο δρόμο για 8αδα σταμάτησε στον Καραμπαση (Άριστον Παιανίας) που στη συνέχεια κατέκτησε το κύπελλο!!

Τελική θέση για το Νίκο η 12η!!!

16αδα ομως μπήκε και ο Γιαννης Τρουλινος που κατάφερε να περάσει δύσκολα το πρώτο γύρο και με δυο νικες να περάσει στους 16.Ο Συρος-Τουρμαν(ΙΡΙΔΑ) σταμάτησε τον Μεσσαριτης αθλητή που κατετάγη τελικά στη 16η θεση ανάμεσα σε 59 αθλητες !!

Στα κορίτσια (39 αθλητριες) η Εβελίνα Σφακιανακη μετά από εκπληκτικό πρώτο γύρο (5 νικες 1 ηττα) περασε άνευ αγώνα στις 32 αλλά δε κατάφερε να συγκεντρωθεί και να μπει στις 16 αφού έχασε από την Μαρουλη (Μεσόγειος Ραφηνας) και κατέλαβε την 17η θέση!!

Η συνέχεια αναμένεται ενδιαφέρουσα μιας και ακολουθεί μια περίοδο με πολλες υποχρεώσεις που απαιτη συνεχή προπόνηση και συγκέντρωση στους στόχους του κάθε ξιφομαχου!!!

Το ΔΣ της Αθλητικής Λέσχης Μεσσαρας ευχαριστεί την ΑΝΕΚ-BLUE STAR FERRIES για την έγκαιρη και ασφαλή μετάβαση στο Πειραιά και στην επιστροφή και συγχαίρει τους αθλητες-τρια και προπονητες του συλλόγου !!!