Ηράκλειο: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 54 χρόνων ο εκπαιδευτικός Νικόλαος Κριτσωτάκης

468

Πένθος στο εσπερινό Γυμνάσιο Ηρακλείου που στεγάζεται στο Καπετανάκειο. Τα ξημερώματα έφυγε από την ζωή χτυπημένος από τον καρκίνο σε ηλικία  54 ετών ο αγαπητός καθηγητής Νικόλαος Κριτσωτάκης.

Ο Σύλλογος των διδασκόντων του εσπερινού συγκλονισμένος, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στη σύζυγο του Αρετή και στα δυο του αγόρια Βασίλη και Μιχάλη.

Ο Νίκος ήταν πολύ αγαπητός εκπαιδευτικός -δίδασκε φυσική- τόσο στους συναδέλφους του καθηγητές όσο και στους μαθητές του σχολείου όπου υπηρετούσε.

Η κηδεία του θα γίνει στις 3 μεσημέρι στο Θραψανό Ηρακλείου.

Συλλυπητήρια από τον Εργοτέλη

«Η οικογένεια του Γ.Σ Παλαίμαχων Εργοτέλη ΄΄ Μανώλης Σταυρουλάκης΄΄ εκφράζει την βαθιά της θλίψη  για την ¨απώλεια¨ του Νίκου Κριτσωτάκη.

Ο Νίκος υπηρέτησε  το αγαπημένο του σωματείο ΄΄ ΕΡΓΟΤΕΛΗ΄΄ με αγάπη,  πάθος, υπευθυνότητα ,τιμιότητα και ήταν αγαπητός από όλους  εντός της ομάδας αλλά και από το  σύνολο των ομάδων της Κρήτης αναγνωρίζοντας την προσφορά του στο Κρητικό  ποδόσφαιρο, αγωνιζόμενος εκτός του Εργοτέλη στην ομάδα της καρδιάς του τον Ανθεστίωνα,  στον Εθνικό, και Ο.Φ.Α.

Νίκο  σε ευχαριστούμε για όλα αυτά που πρόσφερες πάντα με το ήθος που σε διέκρινε σε όλη την αγωνιστική και μη πορεία σου.

Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του.

Καλό Παράδεισο Νίκο.

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου του Γ.Σ. Παλαιμάχων Εργοτέλη

“ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ”

Πηγή: cretalive.gr