Η νεράιδα Μάργκω αποκαλύπτει το μυστικό της, το Σάββατο 3 Οκτωβρίου στο  Κουκκίδα Dot στις Μοίρες

206

Η αγαπημένη μου Μάργκω η  ηρωίδα του παιδικού βιβλίου «Το μυστικό της νεράιδας» της Δασκάλας και συγγραφέα παιδικών βιβλίων Μαρίας Μαυρουδή – Χουστουλάκη, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Κομνηνός σε εικονογράφηση της Ειρήνης Πηνελόπης Κασσιμάτη, ετοιμάζεται να κάνει γνωστό το μυστικό της…

Ποιο άραγε είναι αυτό το μυστικό το οποίο κατάφερε να αλλάξει τη ζωή των ανθρώπων με τρόπο μαγικό;

Θα το μάθετε αν επισκεφτείτε το πανέμορφο χώρο της κυρίας Ιφιγένειας Γρινιαράκη  το «Κουκκίδα Dot» στις Μοίρες το Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020  στις 17.30.

Εκεί η νεράιδα Μάργκω φορώντας τη μάσκα της και τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας  θα περιμένει τους φίλους της από 4 χρονών και πάνω για να τους αφηγηθεί το μυστικό της , να τους ταξιδέψει στον υπέροχο κόσμο των συναισθημάτων και να τους διασκεδάσει με τις δραστηριότητές της.

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Η νεράιδα Μάργκω ήταν χαμογελαστή και ευτυχισμένη, όχι όμως και οι αδελφές της ή ο κόσμος γύρω της, που απολάμβανε ανέσεις, ταξίδια και άφθονα υλικά αγαθά αλλά μόνο για λίγο. Έπειτα, η χαρά έδινε τη θέση της στην γκρίνια, τη μοναξιά και τα νεύρα.

Έσπαγε το κεφάλι της να βρει μια λύση. Δεν ήθελε να βλέπει άλλο πια λυπημένα πρόσωπα…

Τη μέρα όμως που άκουσε δυο πουλιά να μιλούν για τη δυστυχία του κόσμου, αποφάσισε να τα πλησιάσει και κάτι… άλλαξε. Τι σκαρφίστηκαν οι τρεις φίλοι; Ποιος ξέρει… Το σίγουρο πάντως είναι πως έκαναν κάτι σπουδαίο, γιατί ξαφνικά άλλαξε όλων η διάθεση με τρόπο μαγικό.

Ένα βιβλίο για τη χαρά της ζωής και την αγάπη της φύσης, τη συλλογικότητα και την αλληλεγγύη.

Κουκκιδα-Dot ”χώρος δημιουργικής έκφρασης
Γεωργίου Πετράκη Μοίρες (πίσω από κτηνιατρείο Τζανιδάκη)
Τηλέφωνο επικοινωνίας:28920-23018,6980141874