Η Αεροπορική Βάση Τυμπακίου τίμησε τους προστάτες της Αρχαγγέλους Μιχαήλ και Γαβριήλ (Φωτογραφίες)

1097

Με μία όμορφη και σεμνή τελετή, στο χώρο της Αεροπορικής Βάσης Τυμπακίου, η Πολεμική μας Αεροπορία τίμησε τους προστάτες της, Αρχαγγέλους Μιχαήλ και Γαβριήλ, αυτή την ώρα, ανήμερα της εορτής τους…

Παρουσία των στρατιωτικών που υπηρετούν στο Αεροδρόμιο, τοπικών φορέων, εκπροσώπων Σωμάτων Ασφαλείας και πλήθους κόσμου, πραγματοποιούνται οι εορταστικές εκδηλώσεις με Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Ιεροκήρυκα της Ιεράς Μητροπόλεως  Γορτύνης και Αρκαδίας π. Αντωνίου Φραγκάκη.

Θα ακολουθήσει επιμνημόσυνη δέηση στο καταπληκτικό Μνημείο πεσόντων Αεροπόρων που βρίσκεται μπροστά από τον Ιερό Ναό της Ζωοδόχου Πηγής ατενίζοντας το απέραντο γαλάζιο του Νοτίου Κρητικού πελάγους.

Ο Διοικητής της Μονάδας, Σμήναρχος (Ι) κ. Ανδρεαδάκης, θα υποδεχτεί στη συνέχεια όλους τους καλεσμένους  σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός του Αεροδρομίου.

Εμείς με τη σειρά μας να ευχηθούμε σε όλους όσους υπηρετούν στην Πολεμική Αεροπορία, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και οι Προστάτες Αρχάγγελοι να τους φυλάνε πάντα.

Ιδιαιτέρως στην Αεροπορική Βάση Τυμπακίου, που αποτελεί πραγματικό κόσμημα για τον τόπο μας και αναδεικνύει και προσφέρει τα μέγιστα στη περιοχή μας.

Παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος της Δ. Ε. Τυμπακίου κ. Γιάννης Φασομυτάκης, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Αντώνης Κωνσταντουλάκης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Τυμπακίου κ. Χάρης Κοκαράκης κ.α

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ