Γενική Συνέλευση της Α. Ε. ΦΑΙΣΤΟΥ την Τετάρτη 5 Ιουνίου

456

Άλλο ένα επιτυχημένο ποδοσφαιρικό έτος έκλεισε για την Α.Ε.Φαιστός, η ομάδα κατάφερε να παραμείνει, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, στην Α1 κατηγορία της Ε.Π.Σ.Η.

Στην επιτυχία αυτή συνετέλεσαν οι παίκτες, ο προπονητής, οι φροντιστές, οι φίλαθλοι, το Δ.Σ. και όλοι όσοι βοήθησαν για να κλείσει θετικά η χρονιά.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον προπονητή της ομάδας των δυο τελευταίων χρόνων, τον Στέλιο Ανωγειανάκη και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία επαγγελματική και οικογενειακή.

Η παραμονή στην Α1 έχει μεγάλες απαιτήσεις και δυσκολίες για ένα σωματείο σαν το δικό μας, που προτεραιότητα έχει την προσέλκυση και απασχόληση των παιδιών και των νέων, στον αθλητισμό, κυρίως από Βώρους-Φανερωμένη-Σκούρβούλα, που αποτελούν την Ένωση, και της ευρύτερης περιοχής.

Το επιθυμητό αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας, είναι οι νέοι να αγαπούν την ομάδα και να αγωνίζονται για την φανέλα και το καλό του τόπου.

Το Δ.Σ. της Α.Ε.Φαιστός αποτελείται από ανθρώπους που θέλουν να προσφέρουν εθελοντικά, ανιδιοτελώς και χωρίς αξιώσεις, γι΄ αυτό τα μέλη του πρέπει να ανανεώνονται και να δίνεται η ευκαιρία σε όλους να προσφέρουν στην ομάδα. Επιθυμούμε το νέο Δ.Σ. που θα αναδειχθεί να αποτελείται από νέα πρόσωπα, με την ίδια αγάπη για την ομάδα και τον τόπο, για να συνεχίσει το έργο του Σωματείου.

Την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019 στις 20:00 στην καφετέρια της ομάδας θα γίνει απολογισμός για τη χρονιά που πέρασε και θα συζητηθούν οι διαδικασίες για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο νέο Δ.Σ. στο τηλέφωνο: 697 7355760