Εύα Μενεγάκη: Από το Λύκειο Μοιρών στη Σχολή Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών στην Θεσσαλονίκη

866

Με στόχο τη Σχολή Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών στην Θεσσαλονίκη συμμετείχε στις Πανελλαδικές εξετάσεις η απόφοιτος του Λυκείου Μοιρών Εύα Μενεγάκη.

Σε δήλωσή της στο “e-mesara.gr”  μας είπε σχετικά:

Ακολουθώντας τα χνάρια της ανθρωπιστικής κατεύθυνσης και με πολύ υπομονή και επιμονή κατάφερα να συγκεντρώσω 16.900 μόρια και με το ειδικό μάθημα των αγγλικών να πετύχω τον στόχο μου και να περάσω στην σχολή της πρώτης μου επιλογής, Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών στην Θεσσαλονίκη.

Είναι γεγονός ότι οι αντίξοες συνθήκες που έφερε η πανδημία έκαναν τα μαθήματα μας δύσκολα και απρόσωπα. Παρόλα αυτά όμως με συστηματικό διάβασμα και προσήλωση στον στόχο τους όλα τα παιδιά μπορούν να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα! Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους καθηγητές του Γενικού Λυκείου Μοιρών για την βοήθεια που μας πρόσφεραν και την υπομονή που έδειξαν καθολη την διάρκεια της τελεκπαίδευσης αλλά και τις υπέροχες και αγαπημένες μου καθηγήτριες Χυτηρη Αλεξάνδρα, Κυδωνακη Στέλλα, Κοκαράκη Αλεξάνδρα και Ιατράκη Μαρία για την άψογη καθοδήγηση και προετοιμασία που μας πρόσφεραν! Τέλος ένα τεράστιο ευχαριστώ αξίζει η οικογένεια μου για την μεγάλη υποστήριξη, την βοήθεια και την συμπαράσταση που μου έδειξε σε αυτό το δύσκολο ταξίδι!

Το “e-mesara.gr”  συγχαίρει την Εύα Μενεγάκη – όπως και την οικογένειά της – και της εύχεται καλές σπουδές και λαμπρή σταδιοδρομία…