Ένα μάθημα ζωής από δύο αγνές ψυχές! Αγαπώ τον αδερφό μου  που  έχει  σύνδρομο Down

760

Γράφει η Μαρία Μαυρουδή

Ένα υπέροχο τρυφερό βίντεο που από την πρώτη στιγμή που θα το δει κάποιος  τα μάτια του θα  πλημμυρίσουν δάκρυα και η ψυχή του τρυφερότητα , συγκίνηση, αγάπη και βέβαια ελπίδα. Ένα αγόρι εξηγεί γιατί αγαπάει τόσο πολύ τον αδελφό του που έχει σύνδρομο Down. Η απάντηση  που δίνει στην ερώτηση
Πως είναι να έχεις έναν αδελφό με σύνδρομο Down;  μας γεμίζει ρίγη συγκίνησης…. “είναι το καλύτερο πράγμα”!

Ο Turner ο  μεγαλύτερος αδερφός του Griffin (τον οποίο χαϊδευτικά αποκαλεί «Biffin») είναι  οι καλύτεροι φίλοι και αυτό βέβαια  φαίνεται από την πρώτη κιόλας ματιά.

Το υπέροχο αυτό βίντεο αναρτήθηκε στο Facebook στην σελίδα Special Books by Special Kids, και αμέσως έγινε viral με πάνω από 85 εκατομμύρια προβολές.

«Με κάνει να αισθάνομαι καλά που έχω έναν αδελφό σαν αυτόν», λέει ο Griffin.
“Σ ‘αγαπώ γιατί με κάνεις να γελάω”, του απαντάει ο Turner και αμέσως ξεκινούν τις αγκαλιές, τα φιλιά και τα γέλια.

“Ο Turner που διαγνώστηκε με σύνδρομο Down δηλώνει  ότι θέλει να γίνει σαν τον μεγάλο του αδερφό όταν μεγαλώσει”, δήλωσε ο Christopher Ulmer, ο δημιουργός της σελίδας Special Books by Special Kids. Σύμφωνα με τον Ulmer, οι γονείς των αγοριών εξήγησαν τη διάγνωση του Turner στον Griffin όταν εκείνος ήταν στην τρυφερή ηλικία των 3 ετών. Η απάντησή του; “Αν ο Turner έχει σύνδρομο Down τότε και εγώ.”

Ας απολαύσουμε το βίντεο και ας πάρουμε για  μια ακόμη μια φορά μαθήματα ζωής από τις αγνές  και αθώες παιδικές ψυχές.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ