Έκοψε την βασιλόπιτά του ο Δήμος Γόρτυνας (Φωτογραφίες)

1088

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Γορτύνης και Αρκαδίας κ.κ. Μακαρίου και σε γιορτινό κλίμα, παρουσία σύσσωμης της Δημοτικής Αρχής, έκοψε την βασιλόπιτά του σήμερα το μεσημέρι στο Δημαρχείο στους Αγίους Δέκα ο Δήμος Γόρτυνας.

Παραβρεθήκαν ο Δήμαρχος κ. Λευτέρης Κοκολάκης, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Μεγάλη Γόρτυνα» κ. Μιχάλης Κοκολάκης, η Περιφερειακή Σύμβουλος κα Πόπη Δασκαλάκη, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Νίκος Πελεκανάκης, ο εκ των επικεφαλείς της ελάσσονος αντιπολίτευσης κ. Μιχάλης Δαριβιανάκης, ο Δ. Σ. τςη μείζονος αντιπολίτευσης κ. Γιώργος Στυλιανάκης,  οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Γόρτυνας, Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Διοικητής των ΤΑΕ Μεσαράς κ. Παναγιώτου, εκπρόσωποι Συλλόγων και Φορέων, οι εργαζόμενοι στο Δήμο και αρκετοί Δημότες…

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Γορτύνης και Αρκαδίας που βρίσκεται συνεχώς δίπλα στον Δήμο Γόρτυνας, την περιφερειακή σύμβουλο, Πόπη Δασκαλάκη, τους αιρετούς, καθώς και όλους τους εργαζομένους του Δήμου Γόρτυνας, για την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουν σε καθημερινή βάση, προκειμένου ο τόπος μας να γυρίσει σελίδα. Η προσπάθεια αυτή αποδίδει καρπούς. Η Γόρτυνα αλλάζει. Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι η δημοτική αρχή θα συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο, με την ίδια θέληση, ώστε η Γόρτυνα να βρεθεί στην θέση που της αξίζει» ανέφερε ο Δήμαρχος Γόρτυνας, Λευτέρης Κοκολάκης.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ