Εκδήλωση της ΑΚΟΜΜ Ψηλορείτης στο Επιμελητήριο Ρεθύμνης

215

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, 21/5 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης, η ενημερωτική εκδήλωση σχετικά με την 1η πρόσκληση υποβολής αιτήσεων στήριξης του Υπομέτρου 19.2: «Στήριξη για την υλοποίηση πράξεων στο πλαίσιο της στρατηγικής ΤΑΠΤοΚ» .

Η εσπερίδα υλοποιήθηκε από την Ομάδα Τοπικής Δράσης (ΟΤΔ) ΑΚΟΜΜ-ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε ΟΤΑ και το Επιμελητήριο Ρεθύμνης, και αφορά στο ΠΑΑ (πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης) 2014-2020, και συγκεκριμένα τις επενδύσεις ιδιωτικού χαρακτήρα.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν ενδιαφερόμενοι δυνητικοί δικαιούχοι, καθώς και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης κ. Γεώργιος Γιακουμάκης και μέλη του Διοικητικού του Συμβουλίου. Οι επιμέρους δράσεις της 1ης πρόσκλησης για την υποβολή αιτήσεων στήριξης, παρουσιάστηκαν από τον Διευθυντή του ΑΚΟΜΜ-ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ κ. Δημήτρη Παττακό και το στέλεχος του φορέα κα Εύη Βρέντζου, ενώ μετά το πέρας της παρουσίασης ακολούθησε συζήτηση και δόθηκαν διευκρινίσεις στις ερωτήσεις των συμμετεχόντων.

Στην εκδήλωση συμμετείχε και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας της Αγίας Γαλήνης κ. Μανώλης Φουντιδάκης.

Υπενθυμίζεται ότι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις στήριξης (προτάσεις) ηλεκτρονικά έως τις 17 Ιουνίου 2019 και επίσης μπορούν να αποστέλλουν τα ερωτήματά τους στο email: leader@akomm.gr, καθώς και να ενημερώνονται συνεχώς από την ιστοσελίδα όπου έχει αναρτηθεί η πρόσκληση:

http://www.leader-clld.akomm.g… .