Εφ΄ όλης της ύλης ενημέρωσης του Λευτέρη Αυγενάκη στο Δημαρχείο Φαιστού

143

Μια πολύ ενδιαφέρουσα πρωινή συνάντηση ολοκληρώθηκε πριν λίγο στο Δημαρχείο Φαιστού.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης ενημέρωσε το Δήμαρχο κ. Γρηγόρη Νικολιδάκη και τους παραβρισκόμενους για τα τρέχοντα ζητήματα που αφορούν το Δήμο Φαιστού και κυρίως για τα αθλητικά έργα και όχι μόνο…

Αρχικά αναφέρθηκε στα πολύ σοβαρά προβλήματα που έχουν προκαλέσει κατά καιρούς τα τελευταία χρόνια οι φυσικές καταστροφές στο Δήμο Φαιστού και την χρηματοδότηση που εξασφάλισε η κυβέρνηση στο Δήμο και που ανέρχεται σε 7.000.000 ευρώ σε πρώτη φάση, ενώ θα ακολουθήσουν άλλα 11.000.000 ευρώ με το νέο έτος.

Στη συνέχεια έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο Τυμπάκι το οποίο είναι παραμελλημένο, ενώ τα παλιότερα χρόνια είχε υπηρεσίες και σήμερα έχει αποδυναμωθεί.

Ακολούθως έκανε ενημέρωση για:

* Το Κλειστό Γυμναστήριο Τυμπακίου

* Το Κλειστό Κολυμβητήριο Μοιρών.

* Το Κέντρο Ξιφασκίας στην Πόμπια.

* Το Γήπεδο Ζαρού.

* Το Κέντρο Αναρριχητικού Τουρισμού στην περιοχή του Βροντησίου.

* Το μονοπάτι των Καμαρών.

* Το Κωπηλατοδρόμιο στο Φράγμα Φανερωμένης.

* Το Στάδιο των Μοιρών.

* Την Πίστα Αγώνων για μοτοσυκλέτες.

Παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γρηγόρης Ανδριγιανάκης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Γιώργος Μερωνιανάκης, η Αντιδήμαρχος κ. Βασιλεία Αρμουτάκη, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Γιάννης Φασομυτάκης και Αντώνης Κωνσταντουλάκης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Νίκος Καργάκης, ο Γραμματέας της ΝΟΔΕ Μοιρών κ. Μανούσος Πουλινάκης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Μοιρών κ. Γιώργος Κακουλάκης, ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Τυμπακίου κ. Μανώλης Ορφανουδάκης, ο Γραμματέας του Δήμου Φαιστού κ. Ηλιάδης κ.α.

(Υ.Γ.: Θα υπάρξει αναλυτική αναφορά του “e-mesara.gr” στα θέματα που παρουσίασε ο κ. Λ. Αυγενάκης)