Δυο γκολ το τέλος του α΄ και στην αρχή του β΄ ημιχρόνου έκριναν το ντέρμπι Α. Σ. Γόρτυς – Α. Ε. Μοιρών 1-1 (Φωτογραφίες)

394

Με δυο τέρματα ένα στο τέλος του α΄ και στην αρχή του β΄ ημιχρόνου διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα στο Μεσαρίτικο ντέρμπι Α. Σ. Γόρτυς – Α. Ε. Μοιρών 1-1!

Ήταν ένα δυνατό ματς με τους γηπεδούχους να παίρνουν κεφάλι στο σκορ στο 45΄με γκολ του Σταύρου Δάσκου για να ισοφαρίσουν οι φιλοξενούμενοι με τον Στέλιο Καργάκη στο 50.

Δυο σημαντικές ευκαιρίες χάθηκαν μια για την κάθε ομάδα στο β΄ μέρος.

Στο 63΄ο Σαβουιδάκης με μια καταπληκτική επέμβαση αποσόβησε το δεύτερο γκολ των Μοιρών, ενώ στο 80΄ο Κλαπάκης δεν κατάφερε να βρει δίκτυα από ευνοϊκή θέση.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Α. Σ. Γόρτυς: Σαβουιδάκης, Ξαγοραράκης, Γενιτσαρίδης, Γιαννουλάκης (56′ Κωστάκης), Μανουσάκης (87′ Πολυμερίδης), Κεφάκης, Δάσκος, Δημήτρης, Μπατούνας, Κλαπάκης (90′ Φουντουλάκης), Καλομοίρης (70′ Κοκορέλης)

Α. Ε. Μοιρών: Καλυκάκης, Φανουράκης, Καργάκης Α., Τραορέ, Ιερωνυμάκης, Αντωνακάκης, Μασέλης (62′ Φραγκιαδάκης), Ηλιάκης (87′ Μπιμπάκης), Λυμπερόπουλος (75′ Κιόρρι), Καργάκης Σ., Προβιδάκης (90′ Γουρλεμάκης)

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ