Δυνατό ματς στη Δαμάστα και ήττα του Ζαρού με 2-0…

366

Με το δεξί μπήκε στην Α1 Κατηγορία ΕΠΣΗ «Το Χαμόγελο του Παιδιού» η Δαμάστα, επικρατώντας στην έδρα της με 2-0 του Ζαρού.

Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι όμως οι παίκτες του Μανόλη Σουτζή ανταπεξήλθαν στις δυσκολίες και με τον Άγγελο Καστελλιανάκη να είναι ο πρωταγωνιστής, έφτασαν στην επικράτηση.

Ο «Καστέλος» σημείωσε τα δύο γκολ της αναμέτρησης στο 26’ και στο 45’ με πέναλτι (σε χέρι του Ανδρεαδάκη) ενώ είχε απολογισμό ακόμα ένα χαμένο πέναλτι (το κέρδισε ο Τριανταφύλλου) το οποίο απέκρουσε ο Χατζηδάκης και 2-3 ακόμα εξαιρετικές στιγμές.

Επίσης δοκάρι είχε ο Καουκάκης στο 90’.

Ο Ζαρός είχε και αυτός τις ευκαιρίες του, με τον Δημαράκη να λέει «όχι» στον Κοζορώνη στο 31’ αλλά και στον Μανδαλενάκη στο 78’ ενώ στο 74’ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Λέσι.

ΔΑΜΑΣΤΑ (Μ. Σουτζής): Δημαράκης, Αποστολάκης, Χαρίτος, Παπαδομιχελάκης, Κεφαλούκος, Μαρκάκης, Αριστεινίδης, Καουκάκης, Ρουμπάκης (87΄Βερούσι), Τριανταφύλλου (81΄Τζουβάρας), Καστελιαννάκης (91΄Γιαλιτάκης).

Α. Ο. ΖΑΡΟΣ (Δ. Κόκκινος): Χατζηδάκης, Ανδρεαδάκης (77΄Καραμανιτάκης), Γκλεζάκος (85΄ Κόκκινος),  Καλεμάκης, Κουρουθιανάκης, Φραγκιαδουλάκης, Μόντι, Κοζορώνης, Γκούπε (46΄ Παραθύρας), Λέσι, Χριστοφοράκης (65΄Αναγνωστάκης).

Κείμενο – Φωτογραφίες: Μάνος Βαρδαλαχάκης τον οποίο και ευχαριστούμε