Δριμύ κατηγορώ του Λ. Αυγενάκης κατά του Χρ. Σπίρτζη: Πιστός στις αρχές του παλαιοκομματισμού μοιράζει υποσχέσεις και ψηφοθηρικές εξαγγελίες

610

Δήλωση Γραμματέα Π.Ε. Ν.Δ. – Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λευτέρη Αυγενάκη με αφορμή τη σύσκεψη Σπίρτζη με τοπικούς φορείς του Ν. Ηρακλείου για το έργο εκτροπής του Πλατύ ποταμού:

«Την ώρα που η παρατεταμένη ανομβρία και η κακοδιαχείριση των υδάτινων πόρων πλήττουν τον πρωτογενή τομέα και προκαλούν ανησυχία στους κάτοικους της Μεσαράς, ο κ. Σπίρτζης πιστός στις αρχές του παλαιοκομματισμού μοιράζει υποσχέσεις και ψηφοθηρικές εξαγγελίες για καθαρά επικοινωνιακούς σκοπούς.
Στην πρόσφατη σύσκεψη που συγκάλεσε αναφορικά με το έργο της εκτροπής του Πλατύ ποταμού με τοπικούς φορείς, όχι μόνο δεν κατάφερε να δώσει λύσεις, αλλά ούτε καν απαντήσεις στα καίρια ερωτήματά τους.
Το έργο παραμένει σε εμβρυακό στάδιο, καθώς το Υπουργείο ευθύνης του ανεύθυνου κ. Σπίρτζη δεν διαθέτει ακόμα τις παλιές μελέτες του ΥΠΑΑΤ για το έργο, ενώ η σύσκεψη προέβη άκαρπη, εφόσον δεν καταρτίστηκε ούτε καν ένα γενικό σχέδιο δράσης.
Παρά την ιδιαίτερη σπουδή που επιδεικνύει τελευταία ο κ. Υπουργός για τα έργα της Κρήτης, είναι πασιφανές πως σκοπός του δεν είναι η παραγωγή έργου, αλλά η άντληση μικροπολιτικών κερδών που ελπίζει ότι θα του χαρίσουν την πολιτική του επιβίωση».