Δημήτρης Αγαπίου: Συνολικά 189.177 εμβολιασμοί έχουν πραγματοποιηθεί στην Κρήτη

91

Η καλύτερη ημέρα για τους εμβολιασμούς στην Κρήτη ήταν η χθεσινή, καθώς σύμφωνα με τον Υποδιοικητή της 7ης ΥΠΕ Κρήτης Δημήτρη Αγαπίου, διενεργήθηκαν συνολικά 6.322 εμβολιασμοί.

Όπως επισημαίνει επίσης σε ανάρτησή του στο Facebook:

Η καλύτερη ημέρα εμβολιασμού έναντι της Covid-19 σήμερα 5/5 στην Κρήτη.

Συνολικά στο νησί μας έγιναν 6.322 Εμβόλια σε συντοπίτες μας.

Αναλυτικά μέχρι σήμερα:

  • Π.Ε Λασιθίου 31.539
  • Π.Ε Ηρακλείου 79.936
  • Π.Ε Ρεθύμνου 25.504
  • Π.Ε Χανίων 52.198

Συνολικά 189.177 εμβολιασμοί έχουν πραγματοποιηθεί στην Κρήτη μας.

Από σήμερα με βάση την ανάπτυξη των νέων Εμβολιαστικών γραμμών,εκτός από το νέο μεγάλο Εμβολιαστικο Κέντρο στο χώρο του Ναυτικού Νοσοκομείου Κρήτης που λειτουργεί στα Χανιά υπό την εποπτεία και επάνδρωση από την Διοίκηση του,

όπως και το νέο Εμβολιαστικο Κέντρο που ξεκίνησε στο χώρο της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης ως παράρτημα του Κέντρου Υγείας Ηρακλείου.

Το μεγαλύτερο Εμβολιαστικο Κέντρο με τις περισσότερες Εμβολιαστικες γραμμές στην Κρήτη πλέον θα υφίσταται στο Κέντρο Υγείας Ηρακλείου.

Ευχαριστώ θερμά όλους όσους εργάζονται καθημερινά προκειμένου να φτάσουμε ένα βήμα ταχύτερα προς την Ελευθερία δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους .

Η Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας στο επίκεντρο της αντιμετώπισης της πανδημίας, ο εμβολιασμός στο φυσικό του χώρο και οι άνθρωποι της οι πρωταγωνιστές της ανάκτησης της ζωής μας.