Δήλωση του Λ. Αυγενάκη για την ετήσια συνάντηση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας  του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στη Χερσόνησο

101

Δήλωση Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού – Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λ. Αυγενάκη για την πραγματοποίηση της ετήσιας συνάντησης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας  του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στη Χερσόνησο Ηρακλείου

«Με χαρά υποδεχόμαστε στις 27-30 Σεπτεμβρίου στη Χερσόνησο Ηρακλείου, ένα ακόμα κορυφαίο διεθνές γεγονός.

Ο τόπος μας, έχει την τιμή να φιλοξενεί την ετήσια συνάντηση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, της μεγαλύτερης πολιτικής δύναμης στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, με τίτλο “EPP Group Study Days”.

Η μεγάλη της σημασία αποδεικνύεται από την παρουσία του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, του Προέδρου του ΕΛΚ Μάνφρεντ Βέμπερ, του Αντιπροέδρου του ΕΛΚ Βαγγέλη Μεϊμαράκη και των Ευρωβουλευτών του Κόμματος.

Η πραγματοποίηση αυτής της σημαντικής συνάντησης θα χαράξει τη στρατηγική για τις προκλήσεις της ερχόμενης χρονιάς και θα αναδείξει ζητήματα, όπως η ενεργειακή κρίση και το ευρύτερο μέλλον της Ευρώπης.

Το γεγονός αυτό, επιβεβαιώνει εμπράκτως τη διεθνή αναγνώριση της εξωστρέφειας της χώρας μας και της Κρήτης, ως σημείο αναφοράς διεθνών γεγονότων, αλλά και την αξιοπιστία, που παράγει η συνεπής πολιτική της ελληνικής κυβέρνησης».