Διακρίσεις για τους Ξιφιμάχους της Αθλητικής Λέσχης Μεσαράς

281

Την 7η θέση κατέκτησε ο Αυγουστάκης Μανώλης και τη 10η ο Γιάννης Καζηλας στο κύπελλο Ελλάδος μέχρι 17 ετών στο Ξίφος Ασκήσεως.
Τη Κυριακή στην Αγία Βάρβαρα του Αιγάλεω διεξήχθη το Κύπελλο Ελλάδος με τη συμμετοχή 44 αθλητών από όλη την Ελλάδα.
Οι Μεσσαριτες αθλητές έκαναν ένα πολύ καλό πρώτο γύρο (αήττητος ο Καζηλας 1 ήττα ο Αυγουστάκης )και στη συνέχεια με νίκες στα νοκ άουτ πέρασαν 16αδα. Ο Καζηλας αποκλείστηκε από τον μετέπειτα κυπελλούχο Σταματόπουλο (ΟΞΙ ΓΛΥΦΆΔΑ) και έμεινε στην 10η θέση ο Αυγουστάκης πέρασε 8αδα και σταμάτησε πριν τα μετάλλια στον Οικονόμου (ΑΞΙΑ) καταλαμβάνοντας την 7η θέση.
Στα κορίτσια η Σφακιανάκη Δήμητρα μετά από πολύμηνη παρουσία και συμμετέχοντες στους αγώνες με νάρθηκα και με στόχο απλά να μπει στο κλίμα κατάφερε 4 νίκες στο πρώτο γύρο. Στη συνέχεια αποκλείστηκε για την 16αδα από την Παπαδέα (ΑΟΞ ΑΙΓΑΛΑΙΩ )και κατέλαβε την 21η θέση.
Θετικά τα μηνύματα που έδωσαν οι αθλητές του το Σαββατοκύριακο χαρακτήρισε ο προπονητής της ομάδας κος Φουστανάκης Δημήτρης σε ένα ταξίδι που πάλι η ANEK – BLUE STAR FERRΙΕS φρόντισε να είναι οικονομικό και ξεκούραστο για τις 2 αποστολές της Αθλητικής Λέσχης Μεσαράς.