Διακοπές ρεύματος στη Μεσαρά τη νέα εβδομάδα

231

Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου

8:00 π.μ. – 9:00 π.μ. – Δήμος Γόρτυνας – Στα χωριά Βασιλική, Κανδήλα, στις εγκαταστάσεις του ιδ. ΥΣ Λεβεντάκη και χοιροστ. Σεργίου καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις, Φ/Β πάρκα και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών.

9:00 π.μ. – 12:00 μ.μ. – Δήμος Γόρτυνας – Στα χωριά Λέντας, Γερόκαμπος, Τσίγκουνας καθώς και σε όλα τα Φ/Β πάρκα, επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών.

11:00 π.μ. – 12:00 μ.μ. – Δήμος Φαιστού – Στα χωριά Πετροκεφάλι, Κουσές, Αγ.Ιωάννης, Σίβας, Λίσταρος, Καλοί Λιμένες, Καμηλάρι, Καλαμάκι, Πιτσίδια, Μάταλα καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις, Φ/Β πάρκα και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών

11:00 π.μ. – 3:00 μ.μ. – Δήμος Φαιστού – Στην περιοχή του ελαιουργείου Τσακιράκη στην Πόμπια.

12:00 μ.μ. – 3:00 μ.μ. – Δήμος Γόρτυνας – Στην περιοχή μεταξύ Αγ. Δέκα – Βαγιωνιάς, στα αρδευτικά Τυράκη, Ρουσοχατζάκη, Χαριτάκη και του ΤΟΕΒ Βασ. Ανωγείων

 

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου

8:00 π.μ. – 3:00 μ.μ. – Δήμος Φαιστού – Στα Καπαριανά στην περιοχή του πρατηρίου υγρών καυσίμων Τσαγκαράκη και στην περιοχή της Ενώσης και του s.m.Χαλκιαδάκη. Στις Μοίρες, από την είσοδο των Μοιρών έως τη διασταύρωση της Γαλλιάς. Επίσης στην κεντρική πλατεία των Μοιρών έως την τράπεζα EUROBANK, και στις περιοχές του Ι. Ν. Αγ. Νεκταρίου, του Αστυνομικού τμήματος, του ΟΤΕ, του Δημοτικού καταστήματος, των Δημοτικών Σφαγείων και της τράπεζας Πειραιώς. Στα χωριά Πέρι, Αληθινή και στις περιοχές των αρδευτικών Παπαδάκη, Πετράκη, Κοκαράκη, Κατεχάκη, του θερμοκηπίου Κουλεντάκη, του χοιροστασίου Νιοκολαντονωνάκη και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών και περιοχών.

 

Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου

8:00 π.μ. – 1:00 μ.μ. – Δήμος Γόρτυνας – Στα χωριά Αγ. Φωτιά, Στέρνες, Παναγιά, Διονύσι καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις, Φ/Β πάρκα και αρδευτικά των παραπάνω περιοχών

 

Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου

8:00 π.μ. – 10:00 π.μ. – Δήμος Φαιστού – Στις Μοίρες στο βορειοδυτικό τμήμα Μοιρών, από το κέντρο Μοιρών έως την επιχείρηση Ασκοξυλάκη, περιλαμβανομένων των επιχειρήσεων Πανταγιά, Μαυρογιάννη, Μανουσουδάκη, του κέντρου διασκέδασης Γεωργιλαδάκη.Στις περιοχές του ΤΕΛ Μοιρών, του ελαιουργείου Στεφανουδάκη, του καθαριστηρίου Κουμαντάκη, της βιοτεχνίας Στεφανάκη και στις περιοχές των αρδευτικών Σαββάκη, Κουνδουράκη, Μανασάκη, Φανουράκη, Παπαδάκη Ορφανουδάκη και στα χωριά Πετροκεφάλι, Κουσές, Αγ.Ιωάννης, Σίβας, Λίσταρος, Καλοί Λιμένες, Καμηλάρι, Καλαμάκι, Πιτσίδια, Μάταλα.Στην Ιερά Μονή Οδηγητρίας, και σ’όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών και περιοχών.

8:00 π.μ. – 1:00 μ.μ. – Δήμος Φαιστού – Στις Μοίρες στις περιοχές δυτικά της πλατείας Μοιρών, του κέντρου Μοιρών, του Γενικού Λυκείου Μοιρών και του Γυμνασίου Μοιρών, του φούρνου Χριστοφή, των εγκαταστάσεων του Ερυθρού Σταυρού και του ελαιουργείου Φανουράκη.