Διακοπές ρεύματος στη Μεσαρά σήμερα Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου

168

Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου

8:00 π.μ. – 10:30 π.μ. – Δήμος Γόρτυνας – Δήμος Φαιστού : Στο χωριό Πλάτανος και στην περιοχές των γεωτρήσεων Τσαγκαρουλάκη, Βολακάκη και Δασκαλάκη στην περιοχή του Καστελίου.

10:30 π.μ. – 12:30 μ.μ. – Δήμος Γόρτυνας : στα χωριά, Πλώρα, Απεσωκάρι, Φλαθιάκες, Μιαμού, Κρότος, Λέντας. Στους οικισμούς Γερόκαμπο και Τσίγκουνα και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

12:30 μ.μ. – 3:00 μ.μ. – Δήμος Φαιστού : Στο Τυμπάκι στις περιοχές του πάρκου κυκλοφοριακής Αγωγής Τυμπακίου, των αρδευτικών Χατζηδάκη, Μαθιουλαντωνάκη, στην περιοχή της οικίας Ντελούτη Μαρίας στις εγκαταστάσεις του Θερμοκηπίου Ταβερναράκη και σε όλες τις επιχειρήσεις των παραπάνω περιοχών.

1:00 μ.μ. – 3:00 μ.μ. – Δήμος Φαιστού : Γενικά στο χωριό Κουσές

Επόμενες προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος:

Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου

9:30 π.μ. – 11:00 π.μ. – Δήμος Γόρτυνας : Στην ε.ο.Ηρακλείου – Μοιρών από την έξοδο του χωριού Αυγενική μέχρι την έξοδο του χωριού Αγ. Βαρβάρας προς Γέργερη. Στα χωριά Αγία Βαρβάρα και Πρινιάς και στις περιοχές της επιχείρησης Σηφάκη, των πρώην Σφαγείων Αγ. Βαρβάρας, του θερμοκηπίου Ζαχαριουδάκη, των κεραιών κιν. τηλεφ. Panafon, του οινοποιείου της Ένωσης και των αρδευτικών Μανδαλενάκη, Ποδηματά και Βλαχάκη.