Διακοπές ρεύματος στη Μεσαρά σήμερα Κυριακή και τη νέα εβδομάδα

137

Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2020

3:30 μ.μ. – 4:30 μ.μ. – Δήμος Φαιστού – Στις Μοίρες, από την είσοδο των Μοιρών έως την ξυλαποθήκη στο δρόμο προς Πετροκεφάλι περιλαμβανομένων των περιοχών: κεντρική πλατεία των Μοιρών, Ι. Ν. Αγ. Νεκταρίου, του Αστυνομικού τμήματος, του ΟΤΕ, του Δημοτικού καταστήματος, των Δημοτικών Σφαγείων, του Γενικού Λυκείου Μοιρών, του Ερυθρού Σταυρού Μοιρών, του φούρνου Χριστοφή, της εκκλησίας Αγ. Παρασκευής και της τράπεζας Πειραιώς, των ελαιουργείων Μανασάκη, Λιονταράκη και Ντυσπιράκη, των επιχειρήσεων Μπετόν Μεσσαράς, Γεωργιλαδάκη, καθαριστήριο Κουμαντάκη, Κουνδουράκη, Ασκοξυλάκη και Μανουσουδάκη.

Στις εγκαταστάσεις του βιολογικού καθαρισμού Πετροκεφαλίου και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών και σε όλες τις επιχειρήσεις.

Επόμενες προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος:

Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020

8:00 π.μ. – 9:00 π.μ. – Δήμος Γόρτυνας: Γενικά στο χωριό Βασιλικά Ανώγεια

8:00 π.μ. – 10:00 π.μ. – Δήμος Γόρτυνας: Στο χωριό Ασήμι, στην περιοχή του ελαιουργείου Κυριακάκη και στα χωριά Λούρες, Στόλοι, Ίνια και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020

8:00 π.μ. – 11:00 π.μ. – Δήμος Φαιστού: Στα χωριά Κλήμα και Τυμπάκι περιλαμβανομένον των περιοχών Ένωσης Αγροτικού συν/σμού Τυμπακίου, των εγκαταστάσεων του αερολιμένα Τυμπακίου του συσκευαστηρίων Τζωρτζακάκη, του Τουριστικού Περιπτέρου, των εγκαταστάσεων του Βιολογικού καθαρισμού και των αρδευτικών Παπαδάκη, Ταβερναράκη, Κυδωνάκη και Γιαννουλάκη.Επίσης στον Κόκκινο Πύργο και στις περιοχές των αρδευτικών Πετειναράκη, Λατζουράκη, ξενοδοχείου Βογιατζάκη, θερμοκηπίου Μαλεφιτσάκη, στις εγκαταστάσεις του Στρατόπεδου Καπετανάκη και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών.

8:00 π.μ. – 3:00 μ.μ. – Δήμος Φαιστού: Στο Τυμπάκι, στην περιοχή του θερμοκηπίου Κυριακάκη

11:00 π.μ. – 12:30 μ.μ. – Δήμος Φαιστού: Στα χωριά Πετροκεφάλι, Κουσές, Αγ.Ιωάννης, Σίββας, Λίσταρος, Καλοί Λιμένες, Καμηλάρι, Καλαμάκι, Πιτσίδια, Μάταλα. Στο Τυμπάκι, στις περιοχές του πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής, του ΣΥ.ΦΗ.ΝΗ. και του αρδευτικού Χατζηδάκη. Στους Καλούς Λιμένες στην περιοχή της επιχείρησης ΣΕΚΑ, στη Ι. Μ. Οδηγητρίας, και σ’ όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών και περιοχών

8:00 π.μ. – 10:00 π.μ. – Δήμος Φαιστού: Στις Μοίρες στο κέντρο των Μοιρών στην περιοχή της οικίας Μακρυδάκη Μιχ.

10:00 π.μ. – 1:00 μ.μ. – Δήμος Φαιστού: Στο χωριό Καπαριανά, στην περιοχή πλησίον του s.m.Χαλκιαδάκη

11:00 π.μ. – 4:00 μ.μ. – Δήμος Φαιστού: Στο Τυμπάκι, στη θέση Μακρυμαλλιανά, στη περιοχή του θερμοκηπίου Μαρκουλάκη